Görüş Bildir
Haberler
Adidas Okyanus Atıklarından Ayakkabı Yaptı

Adidas Okyanus Atıklarından Ayakkabı Yaptı

Onedio Teknoloji
09.12.2015 - 11:39 Son Güncelleme: 09.12.2015 - 14:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz haziran ayında Adidas neredeyse tamamen geri dönüşümlü okyanus atıklarından yaptığı bir ayakkabıyı duyurdu. Adidas ve dünya çapında okyanus kirliliği ile savaşan Parley arasında başlayan bir ortaklığın sonucunda ortaya çıkan ürün, 3 boyutlu yazıcılar kullanarak üretildi. Spor giyim devi şimdi ise bu ortaklığı geri dönüştürülmüş polyester ve genelde balık tutmak için kullanılan galseme ağını kullanarak 3 boyutlu yazıcıda yaptığı ayakkabı ile bir adım ileriye taşıma amacında. Üst tarafı okyanus plastik maddeleriyle yapıldığı için Adidas ayakkabının ekonomik fiyatlı olacağını söyledi.

Geçtiğimiz ay Adidas  3 Boyutlu Futurecraft olarak adlandırdığı çalışmalarını tanıtarak 3 boyutlu yazıcı teknolojilerindeki ilerlemelerini göstermişti. Şu an ise bu 3 boyutlu yazıcı ile yapılacak olan ayakkabıların üzerine söylenecek söz yok. Adidas ve Parley, bu ayakkabıların müşterilere ulaştırılmasının en nihai hedefleri olduğunu söyledi.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/12/08/ad...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
18
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

lan bunu görenler şimdi gider bütün çöpü denize atar mk

dzvezda

Şimdi giyince su üstünde yürüyebiliyor muyuz?

Bok vardı

Yok yaa, 300-400 tl verip bide çöp mü giyicez. Saçmalıkta son nokta, başlarım tüketiminize, herkes harekiri yapsın, hepimiz ölelim, kodumun dünyasıda kendi b... Devamını Gör

:)

sende haklısın