Görüş Bildir
Haberler
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün Tarikat Lideriyle Olan Görüntüleri Sosyal Medyanın Gündeminde

etiket Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün Tarikat Lideriyle Olan Görüntüleri Sosyal Medyanın Gündeminde

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın düzenlediği bir programa katıldığı ortaya çıktı. Bakan Gül'ün tarikat lideriyle samimi görüntüleri tartışma yarattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Suriye Merkezli Haznevi Tarikatı'nın düzenlediği bir etkinliğe Adalet Bakanı Abdülhamit'in Gül'ün katıldığı ortaya çıktı. Görüntüleri Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hasan Şencan paylaştı.

Ceketini ilikledi 📹

Tarikat liderinin konuşmasını yapmak üzere kürsüye yöneldiği sırada Adalet Bakanı Gül'ün salondakilerle birlikte ayakta olduğu ve ceketini iliklediği görülüyor.

Elini mi öptü? 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci videoda da tartışma yaratan görüntüler yer alıyor. Videoda, Bakan Gül'ün, konuşmasını tamamladıktan sonra yanına gelen tarikat liderine doğru eğildiği görülüyor. Kimi sosyal medya kullanıcıları Gül'ün tarikat liderinin elini öptüğü şeklinde yorum yaparken, bazıları da derviş selamı olduğunu belirtti.

CHP'li Şencan tepki gösterdi

CHP'li Şencan tepki gösterdi

Görüntüleri paylaşan Şencan, 'Haznevi Tarikatı sözde lideri konuşma yapıyor ve kürsüden inerken bu ülkenin adalet bakanı, milletvekilleri el öpüyor. Yazıklar olsun.' diyerek tepkisini gösterdi.

Görüntülere sosyal medyadan tepki geldi...

Görüntülere sosyal medyadan tepki geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Külliye inşa ediyorlar

Suriye merkezli Haznevi Tarikatının Gaziantep'te 67 bin metrekare arazi üzerinde külliye yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Tarikatın külliyesine müftülüğün onay, belediyenin de ruhsat verdiği açıklanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
449
202
51
38
24
15
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Cemaatler tarikatlar ve iktidar mı buna kargalar bile güler. Tarikatlar hipnoz dışında ne işe yarar örgütlü olmaları; "organize azınlıklar, organize olmayan ... Devamını Gör

Sedat Yılmaz

her fırsatta ''15 temmuz'u unutturmayacağız'' diyenler, 15 temmuz'un sebebini unutmuşlar.

Serhat

Bugün de güne iyi başladık, adaletin neden olmadığını artık anladnız sanırım. Kadınların öldürülmesine neden ses çıkmadığını da anlamışsınızdır, çocukların ... Devamını Gör