Görüş Bildir
Haberler
Ada Masalı 'Poyraz' Alp Nevruz Kimdir? Alp Nevruz Nereli, Kaç Yaşında?

Ada Masalı 'Poyraz' Alp Nevruz Kimdir? Alp Nevruz Nereli, Kaç Yaşında?

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği Ada Masalı dizisi 15 Haziran saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Ada Masalı dizisinde  'Poyraz' karakterine hayat veren Alp Nevruz'un kim olduğu merak ediliyor.  Peki, Alp Nevruz kimdir? İşte Alp Nevruz hakkında bilinmesi gerekenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ada Masalı 'Poyraz' Alp Nevruz Kimdir? Alp Nevruz Kaç Yaşında?

Ada Masalı 'Poyraz' Alp Nevruz Kimdir? Alp Nevruz Kaç Yaşında?

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan Alp Navruz'un bir kız, bir de erkek kardeşi bulunmaktadır. Modellik yapan Alp Navruz; oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filminde rol almış, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde oynamıştır.

Alp Nevruz son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan; başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakterini canlandırmıştır.

Şimdilerde,  Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Ada Masalı adlı dizide Poyraz karakterine hayat verecek. Alp Nevruz, 1.85 metre boyunda, 80 kilo ve Kova burcudur.

Alp Nevruz Rol Aldığı Yapımlar?

Alp Nevruz Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2018 – Elimi Bırakma (Cenk) (TV Dizisi)

  • 2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen) (TV Dizisi)

  • 2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)

  • 2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın