Görüş Bildir
Haberler
Acun'un Futbol Takımı Varsa Onların da Espor Takımları Var: İşte Fenomenlerin Sahip Olduğu Espor Takımları

Acun'un Futbol Takımı Varsa Onların da Espor Takımları Var: İşte Fenomenlerin Sahip Olduğu Espor Takımları

Dudak uçuklatan ödül havuzlarına sahip turnuvalar, göz kamaştıran etkinlikler ve her geçen gün daha da büyüyen etki alanı ile espor oldukça ateşli bir topluluğa sahip. Yakından tanıdığımız yayıncı ve fenomenler de espor sahnesine kurrdukları takımlar ile adım atıyorlar. Gelin fenomenlerin kurdukları bu espor takımlarına bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kafalar Esports

1. Kafalar Esports

Kafalar ekibi olarak tanıdığımız Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı tarafından 2021 yılında temelleri atılan takım espor sahnesine iddialı bir giriş yaptı. Takım Valorant sahnesindeki etkinlikleri ile öne çıkıyor.

2. BBL Esports

2. BBL Esports

Kendisi de başarılı bir espor geçmişine sahip olan Ferit 'wtcnn' Karakaya, Kemalcan 'KendineMüzisyen' Parlak, Şükrü 'Utheneras' Şentürk ve Okan İlker 'oid' Demirel tarafından 2020 yılında kurulan takım kısa sürede pek çok başarıya imza attı. Takımın aynı zamanda BBL Queens adlı bir kadın kadrosu da bulunuyor.

3. Şahangiller Espor

3. Şahangiller Espor

YouTube mecrasından tanıdığımız Emrah Şahan tarafından tarafından kurulmuş olan Şahangiller Espor CS:GO, Valorant ve PUBG Mobile gibi pek çok arenada başarıyla mücadele ediyor. Kulüp espor arenasına ilk adımını ise 2021 yılında attı.

4. Fire Flux Esports

4. Fire Flux Esports

2021 yılında kurulan Fire Flux Esports'un kurucu ortakları arasında Cantuğ 'Unlost' Özsoy, Berk Keklik, Temuçin Ünalp, Burak Şentürk ve Salih 'marqnue' Onaran yer alıyor. Unlost'un CEO koltuğunda oturduğu espor kulübü bünyesinde Fire Flux Female ve Fire Flux Young ekipleri de yer alıyor.

5. S2G Esports

5. S2G Esports

YouTube'un sevilen isimlerinden Barış G tarafından kurulmuş olan takım PUBG Mobile arenasında göğsümüzü kabartan işlere imza atıyorlar. Takım son olarak PUBG Mobile Global Championship 2021'de 4. olma başarısına imza attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Galakticos

6. Galakticos

2016 yılında kurulmuş olan köklü espor takımı Galakticos pek çok farklı branşta faaliyet gösteriyor. Reynmen olarak tanıdığımız ünlü fenomen Yusuf Aktaş da kulübün ortaklarından biri. 2019 yılında Galakticos'a ortak olan Reynmen böylece elini espor sahnesine de atmış oldu.

7. Surreal Esports

7. Surreal Esports

YouTube Türkiye'yi takip edenlerin yakından tanıyacağı Tugay Gök de espor kulübü sahibi fenomenler arasında. Surreal Esports 2021 yılında bu arenaya adımını attı ve Valorant sahnesinde oldukça iddialılar.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Düşes

S2G 💪🏻

Kadir Ayaz

S2G💪🏻 #S2GWİN