Görüş Bildir
Haberler
Açlığınızı Bastıracak Enfes 9 Sandviç

Açlığınızı Bastıracak Enfes 9 Sandviç

Mio Panino
16.11.2016 - 13:45

An gelir, yemek saatini beklemeye tahammülün kalmaz! Ya da gece yatağa giderken midenin sesi seni yönlendirir ve kendini buzdolabının önünde bulursun! Ne yapsam, ne yesem diye düşünürken, kültürel atıştırmalığımız olan sandviç; nam-ı diğer ekmek arası hızır gibi yetişir imdadına! Günün yorucu geçmiş ise de buzdolabını değil, sipariş vermek için telefonu karıştırmaya başlarsın. Çünkü bazen sadece atıştırmak isteriz!

Peki, bu keyifli sandviç saatlerinin lezzet yelpazesini genişletsek nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hindi Füme Sandviç

Hindi Füme Sandviç

Öyle güzel bir tadı var ki sandviçi bitirmeden huzur bulamazsın. Lezzetine lezzet katmak için sandviçe kaşar peyniri ve turşu da eklemeni öneriyoruz.

Kavurmalı Sandviç

Kavurmalı Sandviç

Kavurma nedir ey sevgili sandviç dostları? Kavurma bir ritüeldir! Kavurma candır! Kavurmayı geri çevirenle dost olunmaz. Şimdi kavurmalı bir sandviç hayal et. Hafif acılı ve elbette soğanlı! Soğansız kavurma mı olur Allah aşkına!

Ton Balıklı Sandviç

Ton Balıklı Sandviç

Ton balıklı salata ile doyanları pis pis süzenleri şöyle alalım. Ton balık otla değil, ekmekle yenir. Nokta.

Somon Füme Sandviç

Somon Füme Sandviç

“Ben ton balık sevmem. Beni ancak somon paklar” diyenler buraya!

Tavuk Şinitzel

Tavuk Şinitzel

Şinitzel nesilden nesile aktarılan güzide bir yiyeceğimiz. Okul kantinlerinde bağrımıza bastığımız şinitzel sandviçlere, göbek marul ve patates de çok yakışıyor. Şinitzel <3 biz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tavuk - Dana Jambon Sandviç

Tavuk - Dana Jambon Sandviç

Et mi yesem tavuk mu diye karar veremeyenleri de düşündük! Tavuk jambon ve dana jambonun enfes uyumuna biz hayranız, sen de hayran kalacaksın. Hele aralarında cheddar peyniri de varsa değmeyin keyfimize :)

Biftek ve Kaşarlı Sandviç

Biftek ve Kaşarlı Sandviç

Biftek deyince ilk olarak bütün halinde geliyor insanın aklına. Ancak parçalanmış bir biftek hayal edin şimdi. Sandviçe serpilmiş… Bir kat kaşar peyniri… Dilediğin gibi domates, marul, turşu vs. Abonesi olacağın bir tat.

Hellim Peynirli Sandviç

Hellim Peynirli Sandviç

Et ve tavuk yemeyenleri de unutmadık… Hellim peynirli bir sandviçe hayır demezsin herhalde? Kekik seviyorsan hellimli sandviçine çok yakışacaktır.

Bonus: Yengeç Sandviç

Bonus: Yengeç Sandviç

Vay efendim, “Ben değişiklik arıyordum, aradığımı bulamadım” diyenleri duyar gibiyiz. O zaman sıkı durun!

Deniz mahsullerinden elde edilen beyaz et, ince ince kıyılır ve ardından katlanır. Yengeç aroması ilave edilir. İşte buna yengeç surimi adı veriliyor. Soğuk sandviçlerde bir lezzet şölenine dönüşür. Denemeye değer :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın