Görüş Bildir
Haberler
Açık Mikrofon Olay Olmuştu: Mehmet Özhaseki’den ‘Abartılacak Ne Var!’ Açıklaması

Açık Mikrofon Olay Olmuştu: Mehmet Özhaseki’den ‘Abartılacak Ne Var!’ Açıklaması

Kayseri'de düzenlenen bir etkinlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın açık kalan mikrofonundan kameraya yansıyan diyalog sosyal medyada tepki toplamıştı. Mehmet Özhaseki, o görüntüler sonrasında açıklamada bulundu.

Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç'ın tepki çeken diyaloglarından bu içerikte bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bunu söylemek benim hakkım’

‘Bunu söylemek benim hakkım’

Konunun sosyal medyada eleştirilmesi üzerine açıklama yapan Mehmet Özhaseki, 'Arkadaşımızın birisi, bana göre biraz aşırıya kaçan bir eleştiri yaptı. Memduh bey de cevap vermek istedi. Ben tutarak 'Bir şey söyleme' dedim. Yani eleştiriye ille de cevap vermek gerekmiyor. İnsanların eleştiri hakkı da var. Onlar sağ olsun, beni dinleyerek cevap vermedi. Sonrasında Memduh bey 'He de geç gitsin' gibi bir laf söyledi. Bunu alıp da ortalara düşmenin bir manası yok. Orada ben olgunluk olsun, diye 'Sesini çıkarma, eleştiriye cevap verme' dedim. Bunu söylemek de her zaman benim hakkım. Nihayetinde eleştiride çok haklı değil ama birisi bir şey söylemiş, saygıyla karşılamak lazım. Çünkü orada 10-20 tane hayırlı katkıda bulunacak fikir söylendi, 10-20 tane de eleştiri geldi. O eleştirilerin hepsine cevap vermek gerekiyor mu? Hayır. O yüzden ben başkanımıza cevap vermemesini rica ettim' diye konuştu.

‘Abartılacak ne var?’

‘Abartılacak ne var?’

'Zaten görüntülere yansıyan da o' diyen Mehmet Özhaseki, 'Memduh bey de sadece orada 'He de geç gitsin' gibi bir şey söyledi. Bunu alıp da abartmanın ne anlamı var, bilmiyorum. Benim orada hoşuma gitmeyen tek şey var, ayağımı uzatmış olmam. Bunu net söylüyorum. Diz kapaklarımda sıkıntı var. İlaçlar alıyorum, iğneler vurduruyorum. Uzun zamanda sancı oluyor. Ayağımı uzatıyor gibi bir toplantıda bulunmak, beni çok rahatsız etti. İnsanların yanında otururken ayak ayak üstüne atmış ve ayağını uzatmış biri değilim. İftiralar ediyorlar. 'Şerefliyseniz ispatlayın' diyoruz. Kaçacak delik arıyorlar. 'Namusluysanız arkasında durun' diyoruz. Kaçacak delik arıyorlar. Şimdi böyle bir şeyi yamayarak ortaya atmanın herhalde o arkadaşlara yakışır bir tarafı var ama ortamda karşılığı yok' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
65
28
6
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derya

Utanma yok ki yüzlerine tükür yarabbi şükür der bu özhas.ki

Pasif Kullanıcı

Seloşa madalya takanlardan utanma görürsek. Mancınık ila mülteci fırlatanlarda utanma görürsek. Burası kürdistan diyenin ağzını kapatamayan [IYI] kayı boyu s... Devamını Gör

yengegeldikmi

"İnsanların eleştiri hakkı da var." Hah işte bu sözünüzü unutmayıp cezaevindeki düşünce suçlusu insanları da salsanız? Ve bundan sonra sizin aleyhinize konuş... Devamını Gör

Ne dedik? Al sana mağduriyet. Siz gidicisiniz her türlü, ağlayıp durmayın burada.