Görüş Bildir
Haberler
Abiye Çanta Ve Ayakkabı Uyumu

etiket Abiye Çanta Ve Ayakkabı Uyumu

kungfu wp
22.03.2014 - 07:18 Son Güncelleme: 22.03.2014 - 15:00

Abiye Çanta Ve Ayakkabı Uyumu

Büyük bir partiye davetlisiniz veya özel bir gün ve eşiniz ya da sevgilinizle yemeğe gideceksiniz.Özel hissetmek istiyorsunuz.

Bu yüzden daha özenli, şık ve daha gösterişli olmanız gerekiyor.Günlük hayatta yaptığımız kombinlerimize göre işimiz biraz daha zor.Elbisenizi seçtiğiniz zaman bir yerinden ayakkabı ve çanta rengini yakalamamız gerekiyor.

Beyaz bir elbise için en uyumlu ayakkabı ve çanta rengi gümüştür. Hatta elbisemiz biraz sade ise onu gümüş renkli simli veya pullarla parlatılmış bir ayakkabı ve çanta ile canlandırabilir ve daha gösterişli hale getirebilirsiniz.

Siyah sade bir elbisede ise kırmızı ruganlar vazgeçilmezdir.Çanta da ise yine seçim siyah minik bir abiye çantadan yana olmalıdır.

Renkli elbiseler de ise ayakkabı ve çantanızı seçerken kuşağı varsa kuşak renginden yada küçük detaylarından ufak tefek kopyalar alabilirsiniz. Burada önemli olan bir diğer husus ise elbisenizin renklerinde veya yakın tonlarda ayakkabı ve çanta seçimi sizi ve elbisenizi kapatacaktır.Birbirine zıt renkler yada parlak abiye ayakkabı ve çanta seçimleri sizi daha ön planda tutacaktır.

Abiye çanta seçimin de bir diğer konu da elbise boyudur.Mini elbiseleriniz de daha minik ve gösterişli çantalar,uzun elbiseleriniz de ise daha büyük üzerinde ufak detaylarla renklendirilmiş çantalar tercih edebilirsiniz.

Son olarak ufak bir hatırlatma çantanıza uygun olarak renklendirdiğiniz bir saatte şıklığınıza şıklık katabilir.

Kaynak: http://www.cantasaat.net/canta-secimi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın