Görüş Bildir
Haberler
Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Batuhan
04.03.2015 - 12:19

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam eden takımı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde izledi.

Antrenman devam ederken basın mensuplarının sorularına cevap veren Abdürrahim Albayrak'a maç hakkındaki düşünceleri soruldu.

Abdürrahim Albayrak, bu soruyu 'Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Bizim de Allah'a şükür gücümüz yerinde. Hamza hocamıza teşekkür ediyorum . Takım onunla ivme kazandı. Biz de Florya'da iyi bir ortam yaratmaya çalıştık yönetim olarak. Güzel bir maç olacağına inanıyoruz. İsteğimiz güzel bir maç olsun. Zevkli bir maç olsun. Olaysız bir maç olsun. İnsanlar televizyonu kapatmasınlar ' diyerek yanıtladı.

Kadıköy'e puan farkıyla gitmenin takıma avntaj sağlayıp sağlamayacağı konusunda Albayrak, 'Puan farkıyla gitmek elbette avantaj. Ben, futbolcularımıza güveniyorum. Geçen sefer 1 puan avantajla gittiğimizde şampiyon olmuştuk. Biz Kadıköy'e lider gideceğiz. Lider de dönmek istediğimizi daha önce söylemiştik' diye görüş belirtti.

Takımda sakatlıktan yeni çıkan oyuncuların oynayıp oynamayacağ konusunda ise Abdürrahim Albayrak 'Kadro konusundaki karar elbette Hamza Hoca'nın. Ama gördüğüm kadarıyla Burak çok şükür ki iyileşti . Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Bizi daha çok mutlu eden, aylar sonra Aydın kardeşimiz takıma döndü . Onun yanında Semih dün mücadele etti ama devre arasında ağrıları olunca çıkardık ' dedi.

Abdürrahim 3 puan için Kadıköy'e gideceklerini ve yönetim olarak tam kadro Saracoğlu'nda olacaklarını da sözlerine ekledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0