Görüş Bildir
Haberler
ABD Dışişleri Sözcüsü: 'Mevcut Büyükelçi Görev Süresi Boyunca Türkiye'de Kalacak'

ABD Dışişleri Sözcüsü: 'Mevcut Büyükelçi Görev Süresi Boyunca Türkiye'de Kalacak'

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 ülkenin büyükelçilerine yönelik, 'Ülkemizin bağımsızlığına saygı duymayan hiç kimse bu ülkede barınamaz' sözlerinin 'not edildiğini' bildirdi. Price ayrıca 18 Ekim'de Osman Kavala'ya yönelik açıklamanın Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesiyle tutarlı olduğunu da belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price , 'ABD olarak Türkiye ile ortak önceliklerde iş birliği arayışındayız. Herhangi bir anlaşmazlığı gidermek için diyalog kurmaya devam edeceğiz. ' dedi.

Biden yönetimi olarak, hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı küresel olarak desteklemeye devam edeceklerini belirten Price , 'ABD olarak Türkiye ile ortak önceliklerde iş birliği arayışındayız. Herhangi bir anlaşmazlığı gidermek için diyalog kurmaya devam edeceğiz. İlerlemenin en iyi yolunun karşılıklı çıkar konularında iş birliği yapmak olduğuna inanıyoruz ve Türkiye ile birçok konuda ortak çıkarlarımız olduğunu biliyoruz' diye konuştu.

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/20211025/a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
4
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bunlarda dolarlarına güveniyor:D getirin allahı buraya çarpsın kerata bunları:D ama o işer öyle olmuyor tabi, bunu akpli sığırlara anlattığımız gün değişmeye... Devamını Gör