Görüş Bildir
Haberler
ABD'de Kan Donduran Olay: Trende Bir Kadına Tecavüz Edidi, Yolculardan Müdahale Eden Olmadı

ABD'de Kan Donduran Olay: Trende Bir Kadına Tecavüz Edidi, Yolculardan Müdahale Eden Olmadı

Batuhan
21.10.2021 - 09:56

ABD’de bir trende tecavüze uğrayan kadına hiçbir yolcu müdahale etmedi. Kan donduran olayda diğer yolcuların seyirci kaldığı yetmezmiş gibi olayı kaydettiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD’nin Philadelphia kentinde bir banliyö treninde tecavüze uğrayan kadına kimse yardım etmedi. Emniyet yetkilileri, görüp de müdahale etmediklerine inanamadıkları için yolcuları güvenlik kameralarından tek tek inceledi. Sonuç, şok ediciydi.

Yolcular saldırıya şahit olmuştu, bazıları da olayı telefonlarıyla kaydetmişti. Emniyet müdürü Timothy Bernhardt, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Kimsenin yardıma yeltenmemesi korkunç” dedi.

İzleyenler yargılanabilir

İzleyenler yargılanabilir

Polis, bir tren çalışanının ihbarından üç dakika sonra istasyona geldi. Tecavüzcü Fiston Ngoy (35) yakalandı. Ngoy’un ülkeye 2015’te gelen Kongolu göçmen olduğu ve hakkında sınırdışı edilme kararı çıktığı belirlendi.

ABD’de olaya seyirci kalıp müdahale etmeyenlerin de yargılanması için tartışma başladı. Öte yandan sosyal medyada beğeni uğruna toplum içinde aşırı eylemlerde bulunanlar nedeniyle insanların bu saldırıyı kurgu sanma ihtimali de gündemde.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
52
19
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Bir filmde aynen bu sahne vardı metroda bir kadın tecavüze uğruyor kimse müdahale etmiyordu bu kadar olmaz demiştim oluyormuş.

can

Irreversible?

Deborah Crimson

Tiktok'un başımıza daha neler açacağının kanıtı. Yakınca canlı yayında kafa kesecekler demişti dersiniz. O kadar normalleşti ki böyle şeyler. Olamaz diyemiyo... Devamını Gör

"sizce ben bu tweeti atarken yan tarafta bi kadına tecavüz ediliyor mudur..."