Görüş Bildir
Haberler
86. Oscar Töreni En Güzel 10 Saç ve Makyajı

etiket 86. Oscar Töreni En Güzel 10 Saç ve Makyajı

Pegarose
03.03.2014 - 13:16 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 14:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

86. Oscar Töreni En Güzel 10 Saç ve Makyajı

86- Oscar Töreni makyaj ve saç açısından en başarılı törenlerden biriydi. Güzelliğini örnek aldığımız pek çok ismin katıldığı gecede nude dudaklar, hafif göz makyajları ve dalalı saç modelleri ön plandaydı.

Koyu tonların hemen hemen hiç kullanılmadığı ödül töreninde ön plana çıkan 10 saç ve makyajı sizin için bir araya getirdik.

Angelina Jolie

Gold tonlarındaki Elie Saab elbisesini aynı tonlardaki makyajla tamamlayan Jolie, gecenin en güzel kadınları arasındaydı. Siyah kalemle göz rengini ön plana çıkartan oyuncu şeftali tonundaki rujuyla doğallığını korudu.

Cate Blanchett

İngiliz asaletini doğal bir makyajla koruyan Blanchett, saç ve makyaj konusunda genç kızlara örnek olacak gibi görünüyor. Elbisesindeki ışıltıyı nude tonlarındaki makyajla dengeleyen Oscar ödüllü oyuncu, gözlerini bol rimelle ön plana çıkarttı.

Yandan ayrılmış dalgalı saçları ise gecede en beğendiğimiz görüntü oldu.

Kate Hudson

Kate Hudson gerek elbisesi gerekse makyajıyla kırmızı halının en zarif isimleri arasındaydı. Blanchett gibi yandan ayırdığı saçlarına dalgalı fön çektiren yıldız dudaklarını doğal tutarak göz makyajına ağırlık verdi.

Sandra Bullock

Güzel oyuncu geceden eli boş dönse de kusursuz saç ve makyajıyla sınıfı geçti. Açtırdığı saçını dalgalı yaptırmayı tercih eden yıldız göz makyajında ise tercihini smokey eye’dan yana kullandı.

Charlize Theron

Söz konusu Charlize Theron’sa hiçbir şey kötü olamaz. Saçlarını yandan ayıran Theron kısa saç konusunda bize ders verirken buğulu makyajı gözlerine hayran kalmamıza neden oldu.

Lupita Nyong’o

Kırmızı halının yeni stil ikonu renkli tercijleriyle içimizi açtı. Diğer davetlere oranla daha hafif bir makyaj seçen oyuncu, uçuk mavi farıyla elbisesiyle uyum içindeydi.

Özgüveniyle bizi kendine hayran bırakan Lupita, saç aksesuarıyla da diğer meslektaşlarının arasından sıyrıldı.

Amy Adams

Sokağa hafif makyajla çıkacak kadar özgüvenliyseniz Amy Adams’ın Oscar makyajı size ilham kaynağı olabilir. Saçını topuz yaptıran oyuncu saç trendlerini önden takip ettiğini kanıtlarken yok sayılacak kadar hafif makyajıyla ilerleyen yaşına rağmen kusursuz olduğunu kanıtladı.

Kerry Washington

Elbise seçimiyle bizi hayalkırıklığına uğratan Washington, makyajıyla bu durumu toparladı. Pastel dudakların arasından kolayca ayırt edılebilen kırmızı rujuyla anne adayını çok beğendik.

Hamiliğin verdiği güzellikle parlayan Kerry’nin yarım topladığı dalgalı saçları ise gecede favori look’larımız arasında girdi.

Emma Watson

Gerek oyunculuk gerekse modellik kariyeriyle severek takip ettiğimiz isimlerden biri olan Emma Watson’ın kırmızı rujuna bayıldık. Büyüdüğünü gösteren ancak abartıya kaçmayan Watson, siyah Vera Wang elbisesini ıslak görünümlü bir saçla tamamlayarak stil konusunda başarılı olduğunu kanıtladı.

Kaynak: http://www.pegarose.com/86-oscar-tore...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın