Görüş Bildir
Haberler
6 Yıllık Soruşturma: Meral Akşener’in Dosyasına Gizli Tanık Dahil Edilmiş

6 Yıllık Soruşturma: Meral Akşener’in Dosyasına Gizli Tanık Dahil Edilmiş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, altı yıl önce açılan ve hala sonuçlanmayan FETÖ soruşturması dosyasına gizli tanığın dahil edildiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soruşturmaya gizlilik kararı getirilmişti

Soruşturmaya gizlilik kararı getirilmişti

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, Akşener hakkındaki dosya için 28 Mayıs 2019'da “Soruşturma içeriğinin şüpheli veya müdafi tarafından öğrenilmesi halinde soruşturmanın amacının tehlikeye düşeceği değerlendirilerek” dosya içeriğini inceleme veya belgelerden örnek alma yetkisinin kısıtlanması kararı verildi.

Soruşturma başlatılmasının üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen Akşener henüz ifade için çağrılmadı. İYİ Parti Genel Sekreteri ve Akşener’in avukatı Uğur Poyraz yaşanan sürecin hukuka aykırı olduğunu belirtti ve “Bize intikal eden bir gelişme henüz yok. Yaşanan bu süreç Anayasa’ya, Türkiye’nin taraf olduğu anlaşmalara, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’ne, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına aykırı. Her şeye aykırı. Ne istiyorlarsa yapsınlar” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

bu ülkede AKP içerisinde olanlar haricinde herkes fettullahçı. Ulan ağzınızdan salya aka aka överken videolu adamlar vekil hatta bakan hatta başbakan :) Ama ... Devamını Gör