Görüş Bildir
Haberler
27 Ocak Günlük Burç Yorumu: Merkür Retrosunun Burçlara Etkileri Neler?

27 Ocak Günlük Burç Yorumu: Merkür Retrosunun Burçlara Etkileri Neler?

Günlük burç yorumları okumak burçlara inanan inanmayan herkesin rutini haline gelmiştir. Astroloji haritası her gün farklı bir mesaj verir. Burç severler ise bu durumda dikkat etmesi gereken veya yapması gerekenleri günlük burç yorumlarına göre planlar. Hal böyle olunca astroloji uzmanları burada devreye giriyor. Peki 27 Ocak Perşembe günü burç haritanız neler gösteriyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? (14 Ocak 2022-04 Şubat 2022) Merkür retrosunun burçlara etkileri neler? Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık 27 Ocak 2022 günlük burç yorumları ve merkür retrosunun burçlara etkileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık verileri burç severler ile paylaşıyor. Peki 12 ayrı burçta neler oluyor? 27 Ocak merkür retrosunda burçlarınızı neler bekliyor, Gökyüzü  ve gezegenler bize neler fısıldıyor. Merkür retrosu kimlere neleri verecek?  İşte 27 Ocak koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük burç yorumları nelerdir, 14 Ocak 2022 4 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek merkür retrosunun burçlara etkileri nedir? Astrolog Özlem Recep cevaplıyor...

27 Ocak Günlük Burç Yorumları

27 Ocak Günlük Burç Yorumları

Koç: İlişkinizin içindeki problemleri mi çözeceksiniz? Yoksa aniden bu birlikten vaz mı geçeceksiniz? Bugün bu soruların cevabını bulmak için eş zamanlıkları dinlemelisiniz. İş yerinizde duygusal mutsuzluklarınızı yansıttığınız için dikkatleri çekiyor olabilirsiniz. Gün içerisinde yapacağınız derin meditasyonlar enerjinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır.

Boğa: Bugün ev içinde aniden oluşacak kazalara dikkat ederek güne başlıyorsunuz. El kesikleri ve yanıklara çok ama çok dikkat etmelisiniz. İlişkinizi gizli tutma konusunda artık pek çok kişiyi şaşırtacak kararlar vermek üzeresiniz. Açıkladığınız gerçekler karşısında pek çok kişinin ikinci yüzünü görmeye kendinizi hazırlayın.

İkizler: Aşk ve ilişkilerde geçen sene Ekim ayında başlayan ama ayrılık ile sonuçlanan bir ilişkiniz var ise bugünlerde haberler alabilirsiniz. Sürpiz karşılaşmalara ve haberlere hazırlanın. Bu ilişkiye tekrar şans vermek isterseniz şans ve fırsatınız bulunuyor ama size yapılan büyük haksızlıklar varsa zamana yaymak en iyisi.

Yengeç: İlişkinizin içinde düşüncesizce olan davranışlar ve gerginliklere oldukça dikkat etmelisiniz. Oluşan anlaşmazlıklar önümüzdeki günlerde ilişkinizin bitmesine sebep olabilir. Ben merkezden uzaklaşıp daha alttan alıcı, karşı tarafı düşünerek adım atmanız ilerleyen günlerde yaşayacağınız gerginlikleri azaltacaktır.

Aslan: Ay başında içinizi kemiren pek çok konunun arka planını öğreneceksiniz. Canınızı yakan durumlar karşısında yakınınızdaki insanları da kaybetme ihtimaliniz olduğunu bilmelisiniz. Geçmişteki bazı yanlış anlaşılmaları sonuçlandırmak için fırsatınız bulunuyor, temkinli adımlarla ilerlemelisiniz. Kısa yolculuklar yapmak, şehir içinde park veya ormanlık alanlarda yürüyüşler günün enerjisini dengelemeniz için iyi gelebilir.

Başak: Sağlık probleminiz var ise bugün kontrollerinizi yaptırmak için gökyüzü oldukça uygun. Sizi seven pek çok kişinin varlığını hissettiğiniz için oldukça mutlu olacaksınız. Yaralandığınız yerlerden şifa bulacağınız kişiler çevrenizde artıyor. Parasal kaynaklar, hem iş ortaklarınız hem de sizin açınızdan artmaya başlayacak. Yeni projelere hazırlıklı olun.

Terazi: Pek çok kişinin ilgisinin üzerinizde toplandığı günlerdesiniz ama bu kişiler dost mu düşman mı? Çevrenizdeki pek çok kişinin gerçek yüzünü anlamlandıracaksınız. Gizli kalan ne varsa şimdi sahne önünde olacak. Aile bireylerinden alacağınız destek ile daha güçlü hissedeceksiniz. Evinizin içinde çıkabilecek arızalar olursa paniklemeyin. Belki de negatif enerjiler sizden çıkacağına malınızdan çıkıyordur.

Akrep: Aile büyükleriniz ile uzunca süredir probleminiz var ise gönül almak için güzel bir gün. Aşk ve ikili ilişkilerde depresyona meyilli tutumlarınız önümüzdeki günlerde daha çok üzülmenize sebebiyet verecektir. Karşınıza çıkan yeni tanıdığınız kişiler kafanızı karıştırıyor olabilir. Kendi ilişkinizdeki problemleri çözmeye odaklanırsanız ilerde yaşayacağınız pek çok problemin de önüne geçmiş olursunuz.

Yay: Şansınızın tıkandığını düşündüğünüz konular ile karşılaşabilirsiniz. Azıcık sabır etmekte fayda bulunuyor. 4 gün sonrasında bugün ki kadar şanssız hissetmeyeceksiniz. Uzunca süredir aranızın açık olduğu eski sevgiliniz ile aniden karşılaşmaya hazırlanın. Aranızdaki karmaşık problemleri çözemezseniz yeni ilişkilerinizde mutluluğu yakalayamayabilirsiniz.

Oğlak: Kendinizi anlatırken bugün daha sabırlı olmalı, iletişim dilinizde karşı tarafı kırmamaya özen göstermelisiniz. Ani çıkabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Seyahat planlıyorsanız daha sonraki günlere ötelemeniz sizi daha mutlu edebilir. Gün boyu sakinliğinizi korumak için dua etmek ve meditasyon yapmak ruhunuza oldukça iyi gelecek.

Kova: Yakın akrabalarınızdan gelecek ani haberlerle çok şaşıracaksınız. Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız gerginlikleri bir kenara bırakabilirseniz önümüzdeki günlerde daha da mutlu olacağınız güzellikler yaşayacaksınız. Parasal konularda aniden çıkan masraflara karşı dikkatli harcamalar yapmalısınız. Üzüldüğünüz konularla alakalı şifa bulacaksınız.

Balık: Rahatsızlığı olan Balık burçları eski rahatsızlıklarının tekrarlama ihtimalleri bulunuyor. Kalabalık ortamlarda mümkün olduğunca daha az kalarak kendinizi korumalısınız. Aşk konusunda kendinizi ifade edemediğinizi, isteklerinizi net bir şekilde belli edemeseniz de sevgilinizin size ani yapacağı sürprizlerle mutlu olabilirsiniz.

Yılın ilk Merkür Retrosu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Yılın ilk Merkür Retrosu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Bu süreçte her türlü iletişim ve teknolojiyle ilgili sorunlara dikkat! Bu dönemde yeni bir anlaşma yapmamak ve önemli bir imza atmamak daha faydalı olacaktır. İlle bir imza atmanız gerekiyorsa imza atacağınız yazıyı iyice incelemelisiniz, bu dönemde yalanlara ve kandırılmalara dikkat! Merkür retrosu Kova burcunda olduğu için en çok burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Boğa ve Akrep olanlar retrodan etkilenecekler.

Bu dönemde eski sevgili, eski arkadaş ya da eski işlerinizle ilgili gelişmeler olabilir, yarım kalan aşk ya da iş ilişkileri yeniden başlayabilir. Bu dönemde yeni bir iş ya da aşka başlamak çok güvenli olmayabilir! 16 Ocak Pazar günü Güneş ve Plüton Oğlak burcunda kavuştu ve 4 Şubata kadar devam edecek. Hayatımızın bir alanında çok büyük bir başlangıç ya da bitiş yaşayabilir, bir konuda çok tutkulu olup küllerimizden yeniden doğabiliriz.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın