Görüş Bildir
Haberler
2023 Gelin Makyajı Trendleri Neler?

etiket 2023 Gelin Makyajı Trendleri Neler?

Sena YİĞİT
30.01.2023 - 17:03

Düğün günü için dikkate alınması gereken pek çok şey var: elbise, aksesuarlar, ayakkabılar, süslemeler, saç modelleri ve en önemlisi: Makyaj! Nasıl unutabiliriz? 2023 sezonuna, damgasını vuran en popüler makyaj trendlerini sizin için araştırdık. Henüz gelin makyajınıza karar vermediyseniz, doğru adrestesiniz diyebiliriz. 

Makyaj fırçalarınızı alın ve pratik yapmaya hazırlanın!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 12.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelin makyajı nasıl olmalıdır? Nelere dikkat etmelisiniz?

Gelin makyajı nasıl olmalıdır? Nelere dikkat etmelisiniz?

Masumiyetini kaybetmeden, yüz hatlarını ortaya çıkartacak bir makyaj olmalı. Bunun yanında elbette konforu da çok önemli, en özel gününüzde ağır olmayan bir makyaj tercih ederek bütün gece rahat etmeniz mümkün. 

Fotoğraflarda güzel çıkmanın en basit yolu, cildinize en uygun makyaj ürünlerini tercih etmeniz. Doğru teknikleri kullanarak yaparsanız da tadından yenmez.

İnci, kristal ve değerli taşlarla taçlandırılmış gelinler.

İnci, kristal ve değerli taşlarla taçlandırılmış gelinler.

Podyumlardan alışkın olduğumuz taşlı makyajlar, gelin makyajlarında da yerini aldı. 2023 yılında evleneceklere duyurulur. Işıltınızı artıracak inci, elmas ve benzeri stickerları kullanarak geceye damga vuracak bir makyaj elde edebilirsiniz.

Renkli eyelinerlara şans vermeye ne dersiniz?

Renkli eyelinerlara şans vermeye ne dersiniz?

Geçen senenin modası bu senede de devam ediyor. Hiçbir şeyin siyah eyelinerdan daha iyi olamayacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Renkli eyelinerların geçen sene ne kadar ilgi gördüğünü elbet biliyorsunuzdur. Bu renkli eyelinerları gelin makyajlarında kullanmak son derece trend. Özellikle beyaz renk eyelinerların tercih edildiğini belirtmeden geçmeyelim. 

Sephora Intense Ink Waterproof Liquid Eyeliner, beyaz eyelinerlar arasında en iyi olmaya aday.

Cam cilt efektine hazır olun!

Cam cilt efektine hazır olun!

Yüksek kapatıcılıkta yoğun fondötenleri, rafa kaldırmanın vakti geldi. Cildinizi sağlıklı göstermenin yanında, varlığını hissetmeyeceğiniz hafif ten ürünlerini kullanmak son derece önemli. Gece boyunca sizi rahatsız etmeyecek bir ten makyajı, hayat kurtarıcı olabilir. Üstelik bir de ten ürünü bir cilt serumu gibi cilde bakım yapıyorsa, 2023 makyaj trendlerini yakalamışsınız demektir. 

Cilt yüzeyinde bulunan ince çizgi, kırışıklık görünümü gibi kusurların görünümünü gizleyen L'Oréal Paris True Match Nude Fondöten Serum tam da size göre.

Gelelim, ten makyajından sonra en önemli konuya. Elbette, göz makyajı!

Gelelim, ten makyajından sonra en önemli konuya. Elbette, göz makyajı!

Işıltı, düğün güzelliği ve modasında her zaman yerini aldı. Hiç de eskimeyecek. Ancak bu yıl büyük trend parlak, holografik ve metalik göz farları. Gümüşler, bronzlar, bakırlar ve parıldayan her renk makyajınızı kusursuz kılacak.

NYX Ultimate Göz Farı Paleti, hayalinizdeki makyajı şekillendirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müjdemizi isteriz! Dumanlı göz makyajı trendi devam ediyor.

Müjdemizi isteriz! Dumanlı göz makyajı trendi devam ediyor.

2023 için daha da dumanlı diyebiliriz! 90'lara damgasını vuran grunge görünümlerinin, gelin makyajlarında yerini alacağından eminiz. Şeftali, kahve tonlarında göz makyajının yanına koyu bir rujla noktayı koyabilirsiniz. 

Dumanlı, grunge bir göz makyajı yapmak için ihtiyacın olan tek şey siyah bir göz kalemi.L'Oréal Paris Infaillible Automatic Jel Göz Kalemi işinizi görecektir.

Kirpikler, her zaman sahnenin merkezinde.

Kirpikler, her zaman sahnenin merkezinde.

Bu yıl dolgun kirpiklere ağırlık vermeye devam ediliyor. Buna şaşırmamanız mümkün çünkü bakışları çekici hale getiren elbette ki kirpikler oluyor. Kirpik uzatma ya da kirpik diplerine yapıştırılan takma kirpikler, göze derinlik kazandıran maskara ile dostlarınız olacak. 

Takma kirpiklerin tekli olanlarını tercih ederek daha doğal bir görüntü yakalayabilirsiniz. Uygun fiyatlı bir öneriyi buraya bıraktık.

TINT adıyla devam eden trend!

TINT adıyla devam eden trend!

Genç bir görüntü vermek için gözlerin altına allık uygulama hareketi, bakım rutinleriyle herkesin dilinde olan Güney Kore' den geliyor. Güney Kore’den tüm dünyaya yayılan tintler artık hepimizin makyaj rutinin bir parçası haline geldi. Bu trendi, gelin makyajlarına uygulamazsak çok yazık olur.

Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık 15 Nude Burn, gelin makyajı yapacaklarının gözdesi.

Mor allık son zamanlarda TikTok'ta patladı ve bunun iyi bir nedeni var.

Mor allık son zamanlarda TikTok'ta patladı ve bunun iyi bir nedeni var.

Koyu bir cilt tonuna sahipseniz, sizde harika görünecek. Rengin ilk başta ne kadar iddialı geldiğini düşünseniz de, uyguladıktan sonra ciltte güzel bir kızarma yaratabilir. 

 Mor allık, daha soğuk tonu sayesinde özellikle sonbahar ve kış düğünleri için güzel bir tercih olacak. 

Nars Blush Liberte, cilt tonunuza canlılık verirken, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıracak.

İstenen etkiyi verecek bir ürün de, Huda Beauty Cheeky Allık.

Gündüz düğünleri için parlak dudaklar!

Gündüz düğünleri için parlak dudaklar!

Dürüst olalım: Düğün gününde dudakların kurumasını kim ister? Lip glosslar bu yılın da en büyük makyaj trendlerinden. Herkesin sevgilisi olan, dudaklara daha kalkık ve dolgun görünüm veren Maybelline New York Lifter Gloss en büyük destekçiniz olacak.

Parlatıcının altına mercan, macenta veya pastel pembe renge sahip likit rujla ilgi çeken dokunuşu katabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaşları asla ama asla unutamazsınız!

Kaşları asla ama asla unutamazsınız!

Her yıl gür ve dağınık kaşlar, göz makyajlarından daha fazla ilgi görüyor. 'Fluffy' kaş görünümüne gelin makyajınızda da yer vermeye ne dersiniz? Şeffaf veya renkli kaş maskaralarıyla kolayca bu görüntüyü yakalayabilirsiniz. Son derece doğal durduğunu belirtmemiz gerek. 

Dünya çapında çok sevilen NYX Professional Makeup - The Brow Glue Instant Brow Styler ile tanışmanın tam zamanı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ayca buse

hepsi çok hoşş ama bir şey eksik...evet damat

John Doe

2023 Damat adaylarına Allah sabır ve sağlam cüzdan versin.