Görüş Bildir
Haberler
2022 TUS Başvuruları Başladı mı? TUS Ne Zaman Yapılacak, Başvuru Ücreti Kaç TL?

2022 TUS Başvuruları Başladı mı? TUS Ne Zaman Yapılacak, Başvuru Ücreti Kaç TL?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) araştırmaları şimdiden başladı. Doktorlar, TUS için başvuru tarihlerini merakla bekliyor. ÖSYM’nin düzenleyeceği TUS için başvuruları yarın (14) başlayacak. Sınav ise mart ayında olacak. TUS’a girmek isteyen adaylar, başvuru ücretini yatırıp, başvurularını tamamlaması gerekiyor. Peki, TUS başvuru ücreti belli oldu mu? TUS başvuru tarihleri neler? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2022 ÖSYM sınavı takvimi ile birlikte TUS ile ilgili önemli tarihler de belli olmuştu. Adayların büyük bir merakla beklediği TUS başvuruları için beklenen gün nihayet geldi. İşte TUS ile ilgili merak edilenler…

TUS Başvuruları Ne Zaman?

TUS Başvuruları Ne Zaman?

TUS 1. dönem için başvurular 14 Ocak tarihinde başlayacak ve 24 Ocak’ta sona erecek. Geç başvurular ise 2 Şubat’ta alınacak. TUS başvuru kılavuzunun yayımlanmasının ardından 2022 sınav başvuru ücreti de açıklanacak.

TUS Ne Zaman?

TUS Ne Zaman?

TUS 1. dönem 6 Mart tarihinde yapılacak. Geçtiğimiz yıl Temel Tıp Bilimleri Testi, saat 10.15’te başladı, 120 çoktan seçmeli sorudan oluştu ve cevaplama süresi 150 dakika oldu.

Klinik Tıp Bilimleri Testi ise saat 14.45'te başladı, 120 çoktan seçmeli sorudan oluştu ve cevaplama süresi 150 dakika oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın