Görüş Bildir
Haberler
2022 İlave Tediye Ödeme Tarihi Açıklandı! İlave Tediye Ne Kadar? İlave Tediye Ne Zaman Ödenecek?

2022 İlave Tediye Ödeme Tarihi Açıklandı! İlave Tediye Ne Kadar? İlave Tediye Ne Zaman Ödenecek?

Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2022 yılında verilecek ilave tediyenin süreleri belli oldu. Yurt genelinde binlerce vatandaşımızı yakından ilgilendiren konuya ilişkin açıklama yapıldı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuda işçi statüsünde çalışanlara 2022 yılında yapılacak ilave tediyenin ilk yarısı ocak, ikinci yarısı ise nisan ayında ödenecek. İlave tediye ödemeleri her yıl taksitle yapılıyor. Peki, İlave tediye ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? İşte İlave tediye ödemeleri 2022 tarihleri hakkında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz sene ilave tediye ödemelerinin ilk ödemesi 29 Ocak'ta, ikinci taksiti 11 Mayıs'ta hesaplara geçmiş, son ödeme ise aralık ayında yapılmıştı. İlave tediye ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak?

İlave Tediye Ne Zaman Ödenecek?

İlave Tediye Ne Zaman Ödenecek?

Kamuda çalışan işçilere ve taşerondan kadroya geçen işçilere her yıl maaşlarına göre 52 günlük ikramiye veriliyor. 26 günlük tutar yılın ilk yarısında ödenirken, yılın ikinci yarısında 26 günlük ödeme daha yapılıyor.

Kamuda işçi statüsünde çalışanlara 2022 yılında yapılacak ilave tediyenin ilk yarısı 28 Ocak'ta diğer yarısı da 29 Nisan'da verilecek.

İlave Tediye Nedir?

İlave Tediye Nedir?

Genel ve katma bütçeli kamu kurumları, sermayesinin yarısından fazlası devlete ait olan şirket ve kurumlar ve Belediyelerde çalışan işçi statüsünde çalışan personele ücret sistemlerine bakılmaksızın her yıl için bir aylık tutarında devletçe verilen ikramiye ödeneğidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın