Görüş Bildir
Haberler
2020 Yılında Yapman Gereken Değişikliği Söylüyoruz!

etiket 2020 Yılında Yapman Gereken Değişikliği Söylüyoruz!

20.12.2019 - 21:00

2019 belki senin için çok keyifli belki de çok berbat bir yıldı, bilmiyoruz. Ama yeni yıl demek, yeni umut demek! Biz de 2020 yılında yapman gereken değişikliği söylüyor, sana keyifli bir yıl diliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Sen daha çok hangi havaların insanısın?

2. Büyük ikramiye sana çıksa ilk olarak ne yaparsın?

3. Diyelim çok kötü bir gün geçirdin ve oldukça da üzgünsün. Moralini düzeltmek için ne yaparsın?

4. Bu okyanus görüntülerinden hangisi sende serin sulara kendini bırakma istediği oluşturdu?

5. Hangisi bir insanda seni en çok sinirlendiren özelliktir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kelimelerden hangisi senin hayatını daha iyi anlatıyor?

7. Pekii hayatından memnun musun?

8. Son olarak, sence hayattaki en önemli değer nedir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaşadığın şehri değiştirmelisin!

Yaşadığın şehri değiştirmelisin!

Verdiğin cevaplara göre 2020 yılında senin hayatında değiştirmen gereken şey kesinlikle yaşadığın şehir! Bazen şehir değiştirmek yeni başlangıçlar için iyi bir adım olabilir. Yıllardır yaşadığın bu şehirden artık her şeyini toplayıp gitme vakti geldi sanki. Bize sorarsan bunu bir düşün. Yaşadığın şehirde sana iyi gelmeyen bir şeyler var. İstediğin şeyleri burada yapamıyorsun ve senin de acilen istediklerini yapmak için adım atman gerekiyor. E ilk adımın da yaşadığın şehri değiştirmek olsun. Şehir değişiklikleri gerçekten insanı rahatlatıyor. Bakalım kararın ne yönde olacak? Bekleyip göreceğiz!

Gönül ilişkilerini değiştirmelisin!

Gönül ilişkilerini değiştirmelisin!

Verdiğin cevaplara göre 2020 yılında senin hayatında değiştirmen gereken şey kesinlikle gönül ilişkilerin! Bunu söylemek çok zor fakat söylememiz gerekiyor. Bazen insanlar yaşadıkları ilişkinin kendisine iyi gelip gelmediğini anlayamaz. Dışarıdan birilerinin görüp o kişiyi uyarması gerekir, ne yazık ki. Sen de ilişkinin olumsuz yönlerini göremeyen birisin. Öncelikle şu an ilişkini bitirmelisin demiyoruz. Sana sadece ilişkini iyice gözden geçirmen gerektiğini söyleyebiliriz. Bundan sonra vereceğin karar sana kalmış. Sana olan davranışlarını iyice tart. Onsuz olduğunda hayatının nasıl olacağını hayal etmeye çalış. Eğer onsuz hayatının daha iyi olacağını düşünüyorsan bu ilişkiyi sürdürmek zorunda değilsin. Senden önemlisi yok bunu unutma! Kendine yeni bir hayat kurmanın vakti belki de gelmiştir. Ne dersin?

Giyim tarzını değiştirmelisin!

Giyim tarzını değiştirmelisin!

Verdiğin cevaplara göre 2020 yılında senin hayatında değiştirmen gereken şey kesinlikle giyim tarzın! Şu anki giyim tarzın da güzel fakat kendini iyi hissetmen ve hayatında yeniliklerin olması için giyim tarzını değiştirebilirsin. Zaten artık yıllardır aynı tarz giyinmekten sıkılmadın mı? Şöyle dolabını tümüyle boşaltıp yeni yeni değişik şeyler alsan kendini iyi hissetmez misin? Kesinlikle iyi hissedersin. Gerçekten insanın hayatına yeni bir şeyler girince ruhu da yenileniyor. Bu yeniliğe senin acilen ihtiyacın var. Bu değişiklik seni her anlamda değiştirecek. Arkadaşlarının sana olan bakışı değişecek ve daha bi' göze batacaksın. Ayrıca kendini daha iyi yansıttığına inandığında daha da iyi hissedeceksin. Görelim bakalım seni. Şimdi değişim vakti!

Mesleğini değiştirmelisin!

Mesleğini değiştirmelisin!

Verdiğin cevaplara göre 2020 yılında senin hayatında değiştirmen gereken şey kesinlikle mesleğin! Ne yazık ki herkes istediği mesleği yapamıyor. İnsanların isteklerinin olması son zamanlarda iyice zorlaştı. Sen de o istedikleri olmayanlardan birisin. Özellikle mesleki açıdan. Bu nedenle hayatına yeni bir başlangıç yapabilir, şu anki işini değiştirebilirsin. Sana bu iş pek iyi gelmiyor. Seni ruhen ve bedenen çok yoruyor. Bir an önce bu işe odaklan ve adımlarını at. Bu adımları attığında gerçekten kendini o kadar iyi hissedeceksin ki sanki üstünden büyük bir yük kalkmış gibi olacaksın. Bu zamana kadar hep bu yükle yaşadın ama artık bu yükü omuzlarından atma vakti! Kendini toparlamalısın ve yeni başlangıçlara merhaba demelisin. Zaten mesleğini değiştirmen hayatının tamamen değişmesi anlamına geliyor. Her anlamda yenileneceksin. Zor olacak belki ama kesinlikle değecek! Haydi bakalım görelim seni!

Arkadaşlarını değiştirmelisin!

Arkadaşlarını değiştirmelisin!

Verdiğin cevaplara göre 2020 yılında senin hayatında değiştirmen gereken şey kesinlikle arkadaşların!  Elbette ki insan arkadaş ortamını tamamen bir anda değiştiremiyor fakat birkaç samimi arkadaşın dışında diğerleriyle görüşmeyebilirsin. Sana bu değişimin iyi geleceğini düşünüyoruz. Bize kalırsa buna kesinlikle ihtiyacın var. Başka insanlar tanımak, başka hayatlara dokunan senin hayatına belki heyecan gelmesini sağlar. Şu anki çevren sana iyi gelmiyor. Sana bir şeyler katan bir arkadaş grubunda değilsin. Tamamen seni geliştirecek insanlarla olmalısın. Arkadaşlarını elbette ki kötülemiyoruz onlar çok iyi insanlardır fakat kendini iyi hissetmen için başka insanlarla bir şeyler paylaşman şart! Başka ortamlara girmeye çalış bir an önce. biliyoruz bu senin için çok kolay değil ama yapmalısın. Kendin için bu adımı atmalısın!

Takıldığın mekanları değiştirmelisin!

Takıldığın mekanları değiştirmelisin!

Verdiğin cevaplara göre 2020 yılında senin hayatında değiştirmen gereken şey kesinlikle takıldığın mekanlar! Takıldığın mekanları değiştirmek senin için önemli bir şey gibi gözükmeyebilir fakat aslında önemli. Bulunduğu ortamlar insanın bazen ruhunu emiyor. Bu yüzden takıldığın mekanları değiştirmek sana her anlamda iyi gelecek. Kendini iyi hissetmen için bunu bir an önce yapmalısın. Belki yeni mekanlarında yeni insanlarla da tanışıp hayatına farklı insanlar katabilirsin. Bu da sana iyi hissettirecek emin olabilirsin. Huzurla dolacağın çok güzel mekanlar var. Aramaya başla bakalım. Hadi bakalım görelim seni!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
322
177
107
69
69
59
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Doğruel

Gönül ilişkilerini değiştir sonucuna göre sevgilimden ayrılmam gerekiyormuş, maalesef ayrılacak bir sevgilim yok??

psyhedelichead

verdiğim cevaplara göre 2020 yılında hayatımda değiştirmen gereken şey kesinlikle yaşadığım şehir! Çok uzun zamandır istiyorum bunu İstanbul'dan gitmek evet.... Devamını Gör

Sigurd

Ben gittim 6 7 ay kadar önce, çok da güzel oldu, darısı başına

khal_gul

gönül ilişkilerimi değiştiremem çünki evliyim.((