Görüş Bildir
Haberler
2020'de Olmasını İstediğin Şeylere Göre Ne Kadar Dengesizsin?

etiket 2020'de Olmasını İstediğin Şeylere Göre Ne Kadar Dengesizsin?

Seçimlerini yap ne kadar dengesiz olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

2. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

3. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

4. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

5. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

7. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

8. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

8. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

9. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

10. Bunlardan hangisi 2020'de olsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin gibi deli dolu ve dengesiz birini görmedik!

Valla senin gibi deli dolu ve bir o kadar da dengesiz birini görmedik. Zaman zaman nasıl davranacağını kestiremiyorsun. Çünkü içten içe duygu ve mantık çelişkisi yaşıyorsun. Bazen duygularınla bazen de mantığınla hareket ediyorsun. Ama bu belirsizlik hali büyük bir dengesizliğe sürüklüyor. Aynı zamanda seni yoruyor da diyebiliriz. Çünkü hayatını ani kararlar üzerine kurmaya devam ediyorsun. Bazen aldığın kararların sonucunda pişman oluyorsun bazen de memnun kalıyorsun. Fakat konumuz bu değil aslında. Senin bu dengesizliğinin sebebi içsel olarak yaşadığın karmaşanın sonucudur. Kafanda bazı şeyleri çözüme kavuşturamamanın vermiş olduğu bir dengesizlik var. Bu aslında sadece sana özel değil. Her insan biraz olsun dengesizdir.

Arada bir dengesizliğin tutmuyor değil!

Arada bir dengesizliğin tutmuyor değil!

Normalde dengesiz insanlardan uzak durmak gerektiğini düşünen birisin ama zaman zaman senin de dengesizliğin tutmuyor değil. Arada bir boşluğa düşer gibi hissediyorsun. Kafanda karmaşık duygular beliriyor ve ne yapacağını kestiremiyorsun. İşte böyle zamanlarda dengesiz tavırlar sergileyebiliyorsun. Hatta etrafındaki insanlar da senin bu dengesizliğinin farkında olup söylüyorlar. Zaten kimse tam anlamıyla dengeli değildir. Gerek yaşadığımız olaylar, gerek kafamızdaki karmaşık düşünceler bizi dengesiz bir hale sokabiliyor. Ama şimdi doğruya doğru ara sıra kendin bilerek de böyle davranabiliyorsun. Çünkü her şeyi planlı ve kararında yapmak da bir noktadan sonra zor oluyor. Böyle zamanalarda her şeyi salıyor, içinden geldiği gibi davranıyorsun. Dengesiz tavırların işte burada ortaya çıkıyor. :)

Tutarlı, dengeli ve net bir insansın!

Sen o kadar tutarlı o kadar dengeli bir insansın ki hayatını hep belirlediğin planlar üzerinde yaşıyorsun. Dengesizliğe veya belirsizliğe karşı hiç tahammülün yok açıkcası. Etrafında böyle insanlar da barındırmak istemiyorsun. Dengesiz bir insan seni gerçekten yoruyor. Ne zaman ne istediğini bilemiyorsun mesela ve senin gibi denge sahibi bir insan için oldukça can sıkıcı bir durum oluyor. Sen daima planları olan, her zaman önceden belirlediğin kriterlere uymaya özen gösteren bir insansın. Gerek davranışlarında gerek düşüncelerinde kararlı bir yapın var. Eğer bir karar alıyorsan o senin için bitmiştir. Hiçbir şekilde değiştirmezsin ve aldığın karara sonuna kadar uyum sağlarsın. Ne bir başkası seni fikrinden caydırabilir ne de kendin. İşte böyle bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
94
87
30
20
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Tutarlı, dengeli ve net bir insansın.

sezer senkan

Sevdim :)) "Tutarlı, dengeli ve net bir insansın!"

dunecka

Tutarlı, dengeli ve net bir insansın!