Görüş Bildir
Haberler
2019'da Yaptıklarına Göre Vicdanın Ne Kadar Rahat?

2019'da Yaptıklarına Göre Vicdanın Ne Kadar Rahat?

Bu seçeneklerden hangisini 2019'da yaptın seç vicdanın ne kadar rahat söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dibine kadar rahat!

Dibine kadar rahat!

Cevaplarına göre senin vicdanın oldukça rahat. Tabii buradan senin hayatını ne kadar doğru düzgün yaşadığını anlıyoruz. Ayrıca şundan da bahsetmeden geçmeyelim. İki tür vicdan rahatlığı var biri hiç rahat olmaması gerekirken umursamayanlar biri de hayatında her yaptığı şeyin etik ve iyi niyetli olduğunun farkında olarak vicdan rahatlığı yaşayanlar. Sen kesinlikle ikinci bahsettiğimiz kısımdasın. Hayatın boyunca hep doğrunun yanında oldun. Kimsenin hakkını yemedin ve de yedirtmedin. Kendini savunamayanların hakkını sen savundun. Başkalarının derdini kendine dert ettin. O yüzden hiç pişman olduğun bir şey yok. Bu da sana vicdan rahatlığı gibi müthiş bir özellik katıyor tabii. Günümüzde buna sahip olabilmek pek kolay değil. Artık herkes bencil ve çıkarcı, sen ise hiç öyle olmadın. Nerede bir yanlış varsa karşısında durdun. Yanlış insanları çıkardın hayatından, hatta hiç hayatına almadın bile diyebiliriz. Sırf arkadaşın diye arkasında durmadın kimsenin. Sen her zaman haklının yanında oldun. Emin ol sen böyle yaşadıkça vicdanın hep rahat olacak :)

Vicdanın hiç rahat değil!

Vicdanın hiç rahat değil!

Verdiğin cevaplara göre senin vicdanın hiç rahat değil. Zamanında yaptığın hatalar hala kafanı kurcalıyor ve haliyle de vicdanını meşgul ediyor. Aslında şimdi çok iyi ve düzgün birisin. Zaten böyle olabilmek için epey çabalamışsın. Fakat geçmişin bir türlü peşini bırakmıyor. Aslında yaptıkların belli ki çok büyük şeyler değil ama sen o kadar ince düşünen birisin ki her ayrıntıyı düşünüyor ve hatanı buluyorsun. Sonra da kendine dert ediyorsun tabii bunu. Mesela zamanında haksızlık ettiğin bir arkadaşın çıkmıyor aklından değil mi? Hem de o bunu şimdilerde önemsemese bile... Sen hala o zamanlara gidip neden böyle yaptığını soruyorsun kendine. Aslında bu vicdan rahatsızlığını yok yere sen yaratıyorsun kendine. Kafanı biraz boşaltman gerekiyor. Böyle devam edersen, hiç bir faydan olmaz kendine. Hatta bu vicdan rahatsızlığı hastalıkları bile getirebilir sana. Lütfen kendine bunu yapma. Sen kötü biri değilsin, herkesin hayatta hataları olur. Artık yaptıkların için üzülme vakti değil, bir daha hata yapmaman için çabalama vakti.

Vicdanın rahat sayılır!

Vicdanın rahat sayılır!
www.memurlar.net

Verdiğin cevaplara göre senin vicdanın tam olarak ne hissedeceğini bilmiyor. Yani aslında kararsızsınız, ne rahat ne de değil. Yaptıklarının doğru mu yanlış mı olduğunun henüz bilmiyorsunuz. Bu da seni büyük bir ikilemde bırakmış. Sen çoğu zaman doğruları karşındakine çekinmeden söyleyen birisin. Hal böyle olunca karşındaki kişi de sana kırılabiliyor. Çünkü sen de çok iyi biliyorsun ki insanlar yalanları severler. Onlara inandırmak isterler kendilerini. Sen çok farklısın aslında bu konuda. Her zaman doğruları duymak isteyen birisin. İşte herkesi de kendin gibi sanıyorsun. Maalesef insanlar senin gibi düşünmüyor. Sen onlara doğruları söylediğinde de hemen üzülüyorlar, sana karşı tavır alıyorlar. Sen de çok ince düşünen biri olduğun için çok kafanı takıyorsun bunlara. Haliyle hem vicdanını hem kendini sorgulamaya başlıyorsun. Artık bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisin. İnsanlara göre hareketlerini yargılama, neyin doğru neyin yanlış olduğunu sen bilebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
68
52
38
31
23
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Vicdanın hiç rahat değil! yok be Onedio doğru değil.

Arzu Güner

rqhqt sayılır. Teşekkürler...

Yigit Karabey

Vicdanın rahat sayılır!....rahat eminim...olmasa haberim olurdu :)