Görüş Bildir
Haberler
2019'da Tercih Ettiklerine Göre Ruhunun Kaç Yaşında Olduğunu Söylüyoruz!

etiket 2019'da Tercih Ettiklerine Göre Ruhunun Kaç Yaşında Olduğunu Söylüyoruz!

03.01.2020 - 16:00

2019 pek çok kişi için zorlu bir yıldı. Bakalım tercihlerin ruhunun yaşını ele vermiş mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! 2019'da bu sosyal medya mecralarından hangisini daha çok kullandın?

2. Çoğunlukla hangi içeceği tercih ettin?

3. Şehir içi ulaşımını en çok hangisiyle sağladın?

4. Kıyafetlerinde daha çok hangi tonu kullandın peki?

5. Pekiii, bu makyaj malzemelerinden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi müzik tam senlikti?

7. Hangi aksesuarsız olmaz dersin?

8. Son olarak, hangisinde uyanık olmayı daha çok tercih ettin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ruhun 17 yaşında!

Kaç yaşındasın bilemiyoruz ama, ruhun daha çocuk yaşta! Umuyoruz ki ne kadar şanslı bir insan olduğunun farkındasındır. Etrafına gülücükler ve neşe saçan, her şeyden mutlu olmasını bilen bir insansın. Hayatın tadını çıkarmayı da biliyorsun haliyle. Herkes etrafında senin gibi biri olsun ister. Ne diyelim, sen kendinin kıymetini bil, dırdır edenlere de aldırma.

Ruhun 23 yaşında!

Sen hayatı keşfetmenin eşiğindesin. Ciddiyetle rahatlık, özgürlükle bağlanma arasındaki arafın tam ortasındasın. Tarzın da ruhunu yansıtırcasına gençliğin cesaretini, olgunluğun  ise ağırlığını taşıyor. Belki de herkesin olmak istediği yaşta ruhun. Kim 23 yaşına geri dönmek istemez ki... Ruhunun ve bedeninin taşıdığı zıt ikiliden ortaya çıkan sonuç ise, tek kelimeyle 'nefis' oluyor.

Ruhun 28 yaşında!

Olgunlaşmanın eşiğinde ve çocuk ruhunu bırakmamanın peşindesin. Hayatla ilgili soruların ve sorunların artıyor belli ki, ama sen asla pes etmezsin! Kendine doğru bildiklerinle mükemmel bir hayat kurmaya çalışıyorsun. Yaşın kaç olursa olsun bunu da ruhunla sağlıyorsun zaten. Eh, bize de pek laf düşmez aslında.

Ruhun 35 yaşında!

Sen, ne istediğini çok iyi bilen, ayakları yere basan, bulunduğu ortamda karizmasıyla ışıldayan herkesin hayran olduğu kadınlardan birisin. Ee hal böyle olunca eşsiz tarzın da çok konuşuluyor. İddialı kıyafet tercihlerinden anladığımız kadarıyla, senin ruh yaşın kesinlikle 35'leri yansıtıyor.

Ruhun 42 yaşında!

Yaşın kaç olursa olsun sen hayatı iyisiyle kötüsüyle deneyimlemiş bir insansın. Ve o kadar göze batan iddialı ve cesur kıyafetlerdense karakterini yansıtan özel parçaları tercih etmeyi seviyorsun. Dolaysıyla senin için, marka olan pahalı parçalar değil de ruhu olan vintage parçalar daha değerli. Bedenin kaç yaşında bilemiyoruz, ama taşıdığın bu derin kişilikle ruhun 40'larına gelmiş bile!

Ruhun 49 yaşında!

Ruhun 49 yaşında!

Sen gördüğümüz en olgun insanlardan birisin. Belki yaşın genç, ama öyle düşüncelere ve davranışlara sahipsin ki etrafındakilerin ağızları açık kalıyor. Hatta belki de bu yüzden zaman zaman dışlanıyorsun. Öyle gürültülü yerlere gelemiyorsun, kalabalıklardan pek hoşlanmıyorsun. Ruhuna biraz canlılık getirmende fayda var, ama yine de sen bilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
176
110
102
53
51
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda soylu

#5, #7 erkekler testi çözemesin diye heral...

Buse Keser

doğru ama bazıları öyle olmasa da erkekler de saat, kolye , bileklik, küpe vs. aksesuar kullanıyor #5 doğru

Narmin

Ruhun 23 yaşında! Kendim 17

Batuhan Arpa

bende 18 ruh 23

Asya Parlak

evt arkdşlr 15 yaşındaym ama ruhumun yasi 42 müqemmel