Görüş Bildir
Haberler
TV
2016'da Hayatımızın Orta Yerine Giriş Yaparak Adını Duyurmuş 13 Ünlü İsim

etiket 2016'da Hayatımızın Orta Yerine Giriş Yaparak Adını Duyurmuş 13 Ünlü İsim

2016 kimine göre çok güzel, kimine göre ehh işte, kimine göre de berbat bir yıldı. Daha bitmedi ama bitmesine de çok fazla kalmadı. Öyle böyle derken geldik bir yılın sonuna daha, sevgili arkadaşlar. Biz hayat gailemizin içinde savrulup giderken bazıları da ünlü oluyordu. İyi mi oluyordu? Bu kısmı size bağlı. Bakalım 2016'da hayatımıza girip ünlü olan isimler kimmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kerimcan Durmaz

1. Kerimcan Durmaz

Şüphesiz ki, 2016'da adından en çok söz ettiren isim Kerimcan Durmaz. O ve Beverly Hills kızları sayesinde hayatımıza renk geldi desek yalan olmaz. Ablanız 2016'nın starı bebeğim!

2. Aleyna Tilki

2. Aleyna Tilki

Sokaktan geçmesiyle olay yaratan Aleyna Tilki, hayatımıza girmesiyle de olay yarattı. Biraz fazla üstüne gidilse de çıkışının büyük bir patlamayla olduğu kesin. Bakalım önümüzdeki sene bize ne gibi sürprizler yapacak?

3. Banu Parlak

3. Banu Parlak

Kendisini 'Dudak Reyis' olarak da anmak mümkün. Arabanın içinde dudaklarıyla birlikte başrol oynayarak çektiği klipleri bilmeyen yoktur. Sayın Parlak'a aramıza hoş geldin diyoruz.

4. Ali Türkşen

4. Ali Türkşen

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekranlara çıkıp çoğu kişinin sesi olan emekli kurmay albay Türkşen, herkesin abisi oldu bir anda. Özellikle kadınların yakın markaja aldığı albayımız 'Ben eşimle konuşuyorum arkadaşlar, lütfen DM atmayın' çıkışıyla da aklımızda.

5. Başak Dizer

5. Başak Dizer

Şu an çoğu kadının kendisinden pek hoşlanmamasının sebebi, Kıvanç Tatlıtuğ'un nikahlı eşi olması. Sanki Kıvanç onunla evlenmeseydi bizimle evlenecekmiş gibi üzüldük. Mutluluklar dileyip kenara çekilmeyi bilelim arkadaşlar, lütfen...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pınar Dilek

6. Pınar Dilek

Pınar Hanım da yenge kategorisinden hayatımıza giren isimlerden. Üstelik canımız, ciğerimiz, biriciğimiz Tarkan'ın karısı olarak. Bu gerçekle yaşamaya alışamayanlar için geçmiş olsun diyoruz.

7. Atakan Arslan

7. Atakan Arslan

Kendisini 'Avatar Atakan' olarak tanımamız daha mümkün görünüyor. Yarışma boyu üstünden çıkarmadığı Pitbull desenli tişörtü neredeyse onun alametifarikası oldu. Survivor şampiyonuna da bu yakışır!

8. Elçin Sangu

8. Elçin Sangu

Aslında onu daha önce yayınlanan birçok dizide göz ucuyla gördük ama hiç bu yılki kadar yakından görmemiştik. Doğal olduğuna inanamadığımız saçları ve su gibi güzelliği ile televizyonun içinden evlerimize giriverdi.

9. Eypio & Burak King

9. Eypio & Burak King
store.donanimhaber.com

Bu ikili 2016'da hayatımıza adeta sızarak girdi. Çünkü herkes farkında olmadan onların şarkısını söylüyordu. Şarkıyı duyan bir kere daha, bir kere daha ve bir kere daha dinliyordu. Bu durumda günah bizim, suç bizim... Hoş geldiniz arkadaşlar!

10. Kalben

10. Kalben

Temizlik yapan annelerimizden hatırladığımız bir tirad olan 'Her yerde saç var' adlı eseri ile hayatımıza girdi kendisi. Şimdilerde ise onun sesinden 'Haydi Söyle' dinleyen büyük bir kitle var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ayla Çelik

11. Ayla Çelik

Kendisinin dünyanın en büyük aşık olduğunu iddia eden Ayla Çelik, Bağdat şarkısıyla akılları baştan aldı. Biz onunla ilgili 'Acaba Beyaz'la sevgililer mi değiller mi?' diye tartışırken koca bir sene geçti. 1 sene sonra anladık ki değillermiş...

12. Emre Mor

12. Emre Mor

1997 doğumlu genç futbolcu resmen milli takımımızın içinde bir gurur kaynağı. Özellikle Hırvatistan maçında Cenk Tosun'un yerine girmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Şu an kendisi Borussia Dortmund'da forma giyiyor. Yürü be Emre!

13. Donald Trump

13. Donald Trump

Olur mu, olmaz mı, yok canım olamaz derken oldu. Yeni ABD Başkanı Donald Trump tabii ki 2016'dan önce tanıdığımız bir isim. Ancak ABD Başkanı olarak hayatımıza gireli dün bir bugün iki. Sen de hoş geldin sarışınların tezenesi...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
875
430
234
67
56
55
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fsociety

Şuraya bir de seyma subaşı ekleyelim

sinan

ali turksen bunlarin arasinda aniliyor hemi! vay anam vay

Kafası_Güzel

ya oğlum kimi gömerseniz gömün de kalben'e dokunmayın be. haydi söyle'yi 2 saat dinlemişliğim var benim

Talha Alptekin

O değilde o reklamı ilk izlediğimde hani şu kadın kocası için ağlıyor ya ( kısadan alıyorum anlarsın diye ) ulan orda çok kötü olmuştum ben ya dondum kaldım ... Devamını Gör