Görüş Bildir
Haberler
2015 Yılının Gözde Olan Oje Ve Tırnak Renkleri

2015 Yılının Gözde Olan Oje Ve Tırnak Renkleri

Kadinlive
01.02.2015 - 06:03 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 10:07

2015 Yılının Gözde Olan Oje Ve Tırnak Renkleri

Biz kadınların küçükten büyüğe olmazsa olmazı ojeleri. Günlük ve özel günlerde tırnaklarımızı hangi renkler süsleyecek. 2015 en gözde oje renklerine gelin birlikte göz atalım.

2015 oje tırnak renkleri 2015 yılının oje renklerinde ön plana çıkan en önemli özelliği açık renklerin bir kenara bırakılıp koyu renklerin kendini göstermesidir. Koyu renk oje kullanımının en belirgin özelliği tırnakları daha gösterişli ve iddialı etmesidir.

2015’in lak trendlerini belirlenen bir diğer özellik ise kadınların çok farklı modellerde vernik kullanarak olmasıdır. Özellikle tırnak diplerinde farklı renkler tercih edilmektedir. Yine geçen yıl olduğu gibi bu yılda da tırnaklarda desenli ojeler dikkat çekmektedir.

Desenli ojeleri en belirgin özelliği ise koyu renk olmalarıdır. Öne çıkan renkler ise koyu kırmızı ve siyah desenli ojelerdir. Bu ojelerle 3 boyutluluk vurgulanarak çarpıcı ve etkileyici taraflar ön plana çıkarılmıştır. Sizlerde farklı süslemeler ve desenlerle kendi tırnaklarınızı ön plana çıkaran yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Bordo ve siyah bu yıl daha mat bir görünüm vererek karşımıza çıkıyor. Sırf siyahtan hoşlanmayan kadınlar siyah üzerine beyaz desenler kondurabilirler.

Siyah ve bordonun dışında göze çarpan diğer bir renk ise Metal renklerdir. Metal renklerde tırnaklara çekici bir özellik kazandırmaktadır. Özellikle transparan kıyafetlerle kombine edildiklerinde cazibesi daha da artmaktadır. Ayrıca metalik renkler tırnaklarda çok hoş ve havalı durmaktadır.

Kaynak: http://www.kadinlive.com/2015-yilinin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın