Görüş Bildir
Haberler
2014 İlkbahar-Yaz Gelinlik Modelleri

etiket 2014 İlkbahar-Yaz Gelinlik Modelleri

Melda Köksal
17.04.2014 - 11:04 Son Güncelleme: 17.04.2014 - 12:58

Modada farklılık gösteren trendler, gelinlik modellerini de etkiliyor. 2014′ün gelinlik trendleri arasında, önceki sezonlara göre sadelik ve modernizm bir arada. Bu yaz gelin olmayı planlıyorsanız, 2014 İlkbahar/Yaz gelinlik trendlerine göz atmadan gelinlik seçmeyin.

Kısa Gelinlikler 2014′ün gelinlik trendlerinde modernize edilmiş gelinliklerle son derece sık karşılaşacağız. Bu modellerden biri de kısa gelinlikler…

Çapraz Sırt Dekoltesi Yeni sezon gelinlik modellerinde romantik dokunuşlar ön planda. Çapraz sırt dekoltesini seviyor ve sırtınızın güzelliğine güveniyorsanız buna benzer bir gelinlik deneyebilirsiniz.

Uzun Kollu Gelinlikler Dantel ile kaplanmış uzun kollar, 2014 ilkbahar/yaz gelinlikleri arasında en ilgi çeken bir diğer modeller arasında.

Balık Etek Gelinlikler Her dönemde klasik olan kabarık modeller bu sene yerini balık formundaki modellere devrediyor. Son derece feminen görünen balık etek gelinlikler, sezonun en fazla görülecek gelinlik modellerinin başında geliyor.

Eldiven Eskiden gelinliklerin en önemli aksesuarlarından olan ancak günümüzde unutulan eldivenler 2014 ilkbahar/yaz sezonunda geri dönüyor. Koleksiyonlarda en fazla tül, dantel ve siyah uzun eldivenler dikkat çekmekte.

V Dekolteli Gelinlikler Eğer gelinliğinizde çapraz sırt dekoltesini tercih etmiyorsanız, size V dekolteleri tavsiye edebiliriz. V dekolteler istenirse tülle de kaplanabiliyor.

Renkli Gelinlikler Sezonun dikkat çekici modelleri arasında renkli gelinlikler geliyor. Renkli gelinliklerde özellikle pastel tonlarındaki pembe, gök mavi, uçuk sarı ve krem tonları en fazla tercih edilenler arasında.

haber kaynağı:stilveyasam.com/moda trendleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın