Görüş Bildir
Haberler
2000 Sene Sonra Yaşasaydın Hangi Irktan Olurdun?

2000 Sene Sonra Yaşasaydın Hangi Irktan Olurdun?

Yung Boş Ada
13.08.2015 - 16:15

Varyant mı, cyborg mu, robot mu yoksa insan mı? Acaba 2000 yıl sonra yaşasaydın ırkın ne olurdu? Öğrenmenin tek bir yolu var: Bu test! Testi çöz ve sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: 2000 yıl sonra demişken, gelecekte olacak hangi olay seni heyecanlandırıyor?

2. Bu konuda birçok tartışma var, ama biz senin düşünceni merak ediyoruz. Sence uzayda hayat var mı?

3. Uzay falan demişken, uzayla ilgili en çok ilgini çeken şey ne?

4. Peki sence dünyayı kimler ya da neler yönetecek?

5. Şimdi alakasız bir soruda sıra: Yolda yürürken birilerinin çaresiz birini sıkıştırdığını, hatta dövmeye kalktığını gördün. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de seni tanımak için biraz özel bir soru soralım: Bu hayatta kaybetmekten en çok korktuğun şey ne ola ki senin?

7. Kaybetmek demişken; her şeyini kaybedeceğin o gün, dünyanın sonu yani kıyamet ne zaman kopacak sence?

8. Bu kadar karamsarlık yeter, biraz eğlenelim! Hadi bu testin üstüne izlemek için geleceği anlatan bir film seç!

9. Son olarak: 2000 yıl sonra yaşasaydın hayat felsefen, misyonun ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Varyant olurdun!

Varyant olurdun!

Eğer 2000 yıl sonra yaşasaydın sen insan ve uzaylıların mükemmel karışımı olan varyantlardan biri olurdun. Varyantlar bu imparatorluğun şüphesiz en zeki ve bilge ırkıdır. Dış görünüşleri tıpkı bir insanınki gibi olsa da beyinleri insanlarınkinden çok daha farklıdır. Uzaylı insan karışımı oldukları için insan üstü yeteneklere ve zekaya sahiptirler. Sen de bilgiye, zekaya çok değer veren bir insan olduğun için varyantlık tam sana göre! Daima fiziksel şiddet yerine düşmanını zekan ile alt etmeyi tercih eder ve mümkün olduğunca şiddetten uzak durmaya çalışırsın.

Cyborg olurdun!

Cyborg olurdun!

2000 yıl sonra yaşasaydın sen kesinlikle bir cyborg olurdun. Çünkü sen çoğu zaman sinirli bir insansın. Cyborglar da genellikle şiddete olan eğilimleriyle bilinirler. Bu yüzden de çoğunlukla asker olurlar. Tam da senin savaşçı kişiliğine yakışır bir görev değil mi? Ayrıca cyborglar, nano teknolojinin vücutlarını ele geçirmesiyle oluşmuş robot + insan karışımı varlıklardır. Bunun sonucunda da vücutlarının belirli kısımları metalden oluşuyor, bu durum onları son derece tehlikeli ve yenilmez bir varlık haline getiriyor. Hoşuna gitti değil mi? İşte sen böyle bir ırktan olurdun!

Robot olurdun!

Robot olurdun!

2000 yıl sonra yaşasaydın sen bir robot olurdun! Çünkü robotların görevi insanlara yardım etmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve hatta yeri geldiğinde hayatlarını kurtarmaktır. Senin gibi hayatının yegane amacı insanlara yardım etmek olan biri için daha uygun bir ırk olamazdı. Fiziksel özelliklerine gelecek olursak; vücudunun tamamı metalden oluştuğu için kolay kolay hasar almaz, yaralanmazsın. Melek gibi olurdun adeta; hem herkesin yardımına koşardın hem de kimse sana zarar veremezdi!

İnsan olurdun!

İnsan olurdun!

Eğer 2000 yıl sonra yaşasaydın sen yine bir insan olurdun. Çünkü bu imparatorlukta hala duyguları ve vicdanı olan tek varlık insan. Senin gibi sosyal, duygusal ve sevgi dolu bir insan bir cyborg olup sevdiği bütün şeyleri, onu o yapan şeyleri kaybetseydi bu hayat ona cehennemden farksız olmazdı ki. Bu yüzden de sen yine insan olurdun. Varyantlarla birlikte imparatorluğu en güzel biçimde yönetirdin. Onlardaki bilgelik sendeki insanlıkla birleşir ve ortaya mükemmel sonuçlar çıkardı. Vazgeçilmez bir ırk olduğunu da söylememiz lazım, sonuçta insanlık olmadan bilginin ne değeri var ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
63
37
31
26
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

troll olurdum. gecmise donup insanlara sacma sacma testler yaptirip vakitlerini calardim.

Pasif Kullanıcı

HAHAHAHAHA ÇOK MERAK ETTİM GERÇEKTEN ÇÖZDÜYSEN NE ÇIKTI

Kader Karer

2000 yıl sonra sizden olsa olsa fosil olurdu hiç heveslenmeyin