Görüş Bildir
Haberler
20’li Yaşlar Bitmeden Giyilmesi Gereken 8 Kıyafet

etiket 20’li Yaşlar Bitmeden Giyilmesi Gereken 8 Kıyafet

Akustik Kadın
04.05.2015 - 23:50 Son Güncelleme: 06.05.2015 - 17:07

Pek çok hatayı ‘Bir daha mı geleceğiz dünyaya?’ cümlesinin verdiği gazla yapmış olsak da, inanın bu bir hata olmayacak! Çünkü gerçekten dünyaya bir defa geliyoruz ve bir daha asla 20’li yaşlarda olmayacağız. O halde modanın sınırlarını sonuna kadar zorlama hakkımızın olduğu bu yaşın hakkını verebilmek için listeye bir göz gezdirelim ki, gelecekte pişman olmayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eskitilmiş Denim

1. Eskitilmiş Denim

Gelmeden önce vahşi bir hayvanın saldırısına uğrayıp uğramadığınız konusunda arkadaşlarınız tarafından çeşitli komik olmayan, ancak eğlenceli esprilere maruz kalacak olsanız da, bunları giyebilmek için daha doğru bir yaş aralığı ne yazık ki yok!

2. Kısa üst

2. Kısa üst

Crop Top Modası 90’lardan bu yana hiçbir yere gitmedi, gidecek gibi de

görünmüyor! O halde neden siz de bu modayı vücudunuz en harika dönemini yaşarken uygulamayasınız ki? Kilit nokta ‘denge’yi sağlayabilmekte. Sofistike bir görüntü için bir pantolon ya da kalem etekle kombinlemelisiniz.

3. Salopet

3. Salopet

Belirli bir yaştan sonra tercih edildiğinde, ‘orta yaş krizinde olduğunuz şüphesi' yaratacak salopetler, işte tam da bu yüzden listenin olmazsa olmazlarından birisi!

4. Slip Elbiseler

4. Slip Elbiseler

20’li yaşlarda olmanın en keyifli yanı da sade ama olabildiğine iddialı

olan slip elbiseleri giyebilmektir. İleriki yaşlarda fazla iddialı bulacağınız

ya da vücudunuzun taşımakta zorlanacağı bu elbiseleri giymek için en

doğru zaman kesinlikle şimdi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ofiste Denim Keyfi

5. Ofiste Denim Keyfi

Tabi ki bu madde iş yerinizin ‘business code’ anlayışı çerçevesinde uygulanmalı. Eğer iş yeriniz bunu uygulayabileceğiniz bir yerse üzerinize ipek gömleğinizi, altınıza ise stilettolarınızı giymeyi unutmayın!

6. Her şeyle Sneakers

6. Her şeyle Sneakers

Hayır, abartmıyorum ‘her şeyle’. Takım elbiseden slip elbiseye; jeanden ofis kıyafetinizin altına kadar ‘normcore’ akımının verdiği rahatlığın keyfini sürmek için tam zamanı!

7. Kısa Şort

7. Kısa Şort

Kim demiş şortlarınızı sadece festivallerde giyebilirsiniz diye? Dengeyi sağladığınız sürece günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz. Unutmayın, bir daha asla 20’li yaşlarda olmayacaksınız! O halde fırsatınız varken evde, sokakta, festivalde, kısacası her yerde DENEYİNİZ!

8. Kısa Etek&Uzun Çizme

8. Kısa Etek&Uzun Çizme

Kısa etek&Uzun çizme ikilisini tercih ettiğinizde dikkat etmeniz gereken tek hususun dekoltedeki denge olduğunu unutmayın. Yani, eğer bacaklarınızdan çok fazla dekolte verdiğinizi düşünüyorsanız üst tarafı olabildiğince kapatmalısınız!

Bonus

Hayatınızın en zorlu ama bir o kadar da güzel olan bu yıllarında her yere, her duruma giden en güzel kıyafet : Çılgınlık. Bayinizden ısrarla isteyin ve sadece 20'nizde değil her yaşta, her koşulda giyinin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
42
21
13
13
12
10