Görüş Bildir
Haberler
19 Maddede 2014 İlkbahar-Yaz Trendleri

etiket 19 Maddede 2014 İlkbahar-Yaz Trendleri

Pimood
14.04.2014 - 15:31 Son Güncelleme: 14.04.2014 - 16:00

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası

Baharın iyiden iyiye içimizi ısıtmaya başlamasıyla, dört gözle beklediğimiz yeni sezon alışveriş hazırlıkları başlasın!

Bugün, sezon alışverişine çıkmadan önce 2014 ilkbahar-yaz bayan modasına bir göz atalım dedim. 19 başlık altında topladığım trendleri incelerken, gardrobunuza dahil etmek istediğiniz favori parçalarınızınlistesiniz de çıkarmayı unutmayın.

Kaynak: http://pimood.com/2014-ilkbahar-yaz-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Pembe

1- Pembe

2014 ilkbahar-yaz bayan modasında öne çıkacak renklerin başında pembe geliyor. Birçok tasarımcının koleksiyonunda göze çarpan pembe rengin her tonu mevcut bu sezon. Sizin teninize ve renginize uygun tonu belirlemeniz ve ona göre bir parça seçimi yapmanız gerekiyor.

2- MİNT YEŞİLİ

2- MİNT YEŞİLİ

İşte bir diğer favori renk mint. Tasarımcıların daha çok ince manto ve trenchcoatta kullandığı mint yeşili, ilkbaharın tatlı esintisine mentol havası katacak.

3- 3D SÜSLER

3- 3D SÜSLER

Tasarımcılar abartılı süslerde sınır tanımıyor bu sezon! Sadece elbiselerde değil mantolarda da, taşlardan ve pullardan oluşan 3 boyutlu motifler bulunuyor.  3D motiflerle, 2014 ilkbahar-yaz sezonuçok süslü.

4- ÇİÇEK DESENLER

4- ÇİÇEK DESENLER

Bahar gelirde, koleksiyonlarda hiç çiçek desenleri olmaz mı? Tabi ki bu sezonda her sezon olduğu gibi çiçek desenler, baharın habercisi! Renkli, cıvıl cıvıl çiçekler, tüm sıcaklığıyla içimizi ısıtacak yine.

5- DANTEL

5- DANTEL

Romantik bayanların vazgeçilmezi dantelTrend listelerinde daha çok göreceğimiz dantellerin pastel tonlarını, bu yaz mutlaka gardrobunuza ekleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- DİKKAT ÇEKİCİ ELBİSELER

6- DİKKAT ÇEKİCİ ELBİSELER

Bu sezon öyle bir trend var ki, tüm gözler üzerinizde olacak. Pop-art trendini de içinde barındırandikkat çekici elbiselerin bir diğer formu da simli, payetli yada geometrik desenli olanlar.

7- AÇIK OMUZLAR

7- AÇIK OMUZLAR

2014 ilkbahar-yaz bayan modasında, birçok tasarımcının omuz detayına önem verdiği görülüyor. Genellikle tek omuz dekoltesi bulunan kıyafetlerin yanında, straplez olanlar da mevcut.

8- TRANSPARAN

8- TRANSPARAN

Transparan, yaz ve kış sezonlarında genellikle karşımıza çıkan trendlerden biri. Bu yaz özellikletransparan eteklerle çok karşılaşacağız.

9- PİLE

9- PİLE

Pileli uçuş uçuş etek veya elbiselerden mutlaka bir tane gardrobunuza ekleyin! En çok kullanacağınız parçalardan olacakları garanti!

10- KARELER

10- KARELER

Kareli kıyafetler, masa örtüsü havasından tamamen çıktılar, trend listesinin ön sıralarına yerleştiler, haberiniz olsun!

Diğer favori 9 trend için http://pimood.com/2014-ilkbahar-yaz-bayan-modasi-2/ tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın