Görüş Bildir
Haberler
18-24 Aralık 2023 Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

etiket 18-24 Aralık 2023 Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

Dr.Astrolog Şenay Devi
18.12.2023 - 20:47 Son Güncelleme: 18.12.2023 - 21:25

7777 gücünün zirvesine ulaşacak ve enerjisi tüm hafta bizimle olacak.

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın:

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2023 boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

2023 yılına doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İşte sizlere iki kısa örnek:

İşte sizlere iki kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız Kişisel Yıl Sayınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel yıl sayınız 1 ise haftalık tahmin

Her ne konuda kararlar aldıysanız üzerinde düşünmeli yanılgıya düşüp düşmediğinizi sorgulamalı yol yakınken yanlış kararlarınızdan dönmelisiniz. Rüyalarınızı hafta boyunca önemseyin ve başkalarının doğrularının size yanlışlar yaptırmasına izin vermeyin. 

Kişisel yıl sayınız 2 ise haftalık tahmin

Güçlü yönleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Bu durum art niyetli insanların rahatsız olmasına neden olacaktır. İş ve özel yaşamınızda adım atmaktan kararlarınızı uygulamaktan çekinmeyin. Varlığını hissettiğiniz art niyetli insanlara da hak ettikleri şekilde davranmakta tereddüt etmeyin. 

Kişisel yıl sayınız 3 ise haftalık tahmin

Karışık duyguları ile sizi baskılayabilecek kişilere dikkat etmeli, sizi birebir ilgilendirmeyen konulara müdahil olmadan kendi merkezinizde kalmalı, iş başvuruları ve finansal konularda içgüdülerinize güvenerek ilerlemelisiniz. 

Kişisel yıl sayınız 4 ise haftalık tahmin

Hayaller ve gerçekler arasında sıkışıp kaldığınızı düşünüyorsanız gerçeklere odaklanın ve yapılacaklar üzerinde daha disiplinli çalışmaya gayret gösterin. Özel yaşamınızda ise keskin kararlar almadan önce neleri kaybedebileceğiniz üzerinde düşünün. 

Kişisel yıl sayınız 5 ise haftalık tahmin

Ruhsal ve bedensel sağlığınızı şifalandıracak aktivite ve tedavilerden bu hafta son derece olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Kendinize geliyor toparlanıyorsunuz. Duygularınız ile ilgili konularda karamsar olmamalı iletişime önem vererek anlatmalı ama dinlemeyi de bilmelisiniz. 

Kişisel yıl sayınız 6 ise haftalık tahmin

İş ve özel yaşamınızda şans istikrar sizden yana hafta boyunca yapabileceklerinizi düşünme değil uygulama zamanı kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğinize inanın ve kendinizi özgürce ifade etmekten çekinmeyin maddi konularda şans emeklerinizle yücelecek. 

Kişisel yıl sayınız 7 ise haftalık tahmin

Liderlik gücünüz bu hafta yükseliyor iş ve eğitim hayatınızda bu yönünüz size pek çok artılar getirecek. Yeni insanlar tanıyabilir meslek hayatınızda başarılı bir süreci başlatabilirsiniz. Özel yaşamınızda kıskançlıklara fazlası ile dikkat etmelisiniz. 

Kişisel yıl sayınız 8 ise haftalık tahmin

Düşünce niyet ve isteklerinize çok önem gösterin pozitif kalın. Kendinizi gelişime açık hale getirmek istiyorsanız korkularınızı dönüştürmelisiniz. Bunun için çaba gösterin aile ve iş hayatınızda ki dengeyi korumak için disiplinli olmalısınız. 

Kişisel yıl sayınız 9 ise haftalık tahmin

Bencilik ve inat… İş ve özel yaşamınızda bu tavır size üzüntü ve pişmanlıklar olarak yansır. Geçinmeye çaba göstermeli anlamadan, dinlemeden tepki vermemelisiniz. İş hayatınızda entrikalara hafta boyunca dikkat etmelisiniz. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam