Görüş Bildir
Haberler
17 Yaşındaki Gamze Sakallıoğlu Yatağında Ölü Bulunmuştu: Boynunun Kırıldığı Tespit Edildi

17 Yaşındaki Gamze Sakallıoğlu Yatağında Ölü Bulunmuştu: Boynunun Kırıldığı Tespit Edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde annesi tarafından yatağında ölü olarak bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun otopsi raporunda boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından Gamze'nin babası M.H.S. (53) ile annesi T.S. gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gamze Sakallıoğlu, geçen gün saat 07.30 sıralarında evde kendisini uyandırmak için odaya giren annesi tarafından yatağında hareketsiz bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından Gamze Sakallıoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Boynunda izler tespit edildi

Boynunda izler tespit edildi

Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ifade edilen Gamze Sakallıoğlu'nun boynunda izler olduğu tespit edildi. Gamze'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) görevleri tarafından evde yapılan incelemede olay şüpheli olarak değerlendirildi.

Aile gözaltında

Aile gözaltında

Gamze Sakallıoğlu'nun ölümünün ardından otopsi raporu çıktı. Raporda, genç kızın boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından Gamze'nin babası M.H.S. (53) ile annesi T.S. gözaltına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
32
17
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isotlu-baklava

Offf bu olayın arkasından nasıl bir sapkınlık veya sapıklık çıkacak Allah bilir :(

Koray

Nasıl bir pislik yüzünden gencecik kızı öldürdüler acaba.

nur

kızın adını soyadını manşet yapıyorsunuz ana baba adı neden baş harfle??? çok komiksiniz gerçekten