Görüş Bildir
Haberler
17 - 23 Nisan 2023 Nisan Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

etiket 17 - 23 Nisan 2023 Nisan Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
16.04.2023 - 12:11 Son Güncelleme: 17.04.2023 - 16:11

Gökyüzünün bu hafta bizlere mesajı:

Eğer cesur değilsen samimi olamazsın. Eğer cesur değilsen sevemezsin. Eğer cesur değilsen güvenemezsin. Eğer cesur değilsen, gerçeğin peşine düşemezsin. O yüzden önce cesaret gelir. Ve diğer her şey onu izler. Bu içsel simyadır: Bir sorunu kabul edersen kaybolur ve eğer o sorunla bir çatışma yaratırsan, sorun giderek büyür. Hayat, küçük şeylerden ibarettir, ama eğer küçük şeylere mutluluk katabilirsen, toplamı muazzamdır. O yüzden her şeyi neşeyle yap ve her şey bir duaya dönüşsün. Coşkuyla yap. Olumsuzluklar seni rahatsız etmesin. Bir mum yakabilirsin ve karanlık kendiliğinden kaybolur. 

-Osho

Bu haftanın en önemli astrolojik olayı perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması. Bu, Koç - Terazi eksenindeki yepyeni tutulmalar serisinin ilkidir . Üstelik bu tutulma Koç burcunun en son derecesinde meydana geldiği için çok gergin ve sinirli dürtüler taşıyor. Ertesi gün, Cuma, Merkür Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Bu gerileme dönemi, benlik saygısı ve özgüven oluşturmaya odaklanmak için iyi bir zamandır. Aynı zamanda, en derin değerleriniz ve bu değerleri günlük yaşamınızda nasıl yaşadığınız hakkında daha dikkatli düşünme zamanı. Bu iki önemli kozmik etkiyi işlememize yardımcı olmak için hafta sonu Ay hava grubu, mantıklı bir İkizler burcunda etkili olacak. Bu hafta, Konuları baştan sona konuşmak önemli olacak, bu yüzden güvendiğiniz kişilere açık olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

KOÇ

KOÇ

Perşembe günkü Koç burcundaki Güneş tutulması, bu yıl için çok önemli bir andır. Bu tutulma, bağımsızlık duygunuzu ve öz kimliğinizi tetikler ve hayatınızın bu alanında kendinizi tehdit altında hissederseniz şiddetli ve hatta pervasızca tepkiler verebilirsiniz. Özgün benliğiniz olmaya çalışın ama bir ilişkide vermenin ve almanın önemli olduğunu unutmayın. Cuma günü Merkür doğum haritanızın değerler bölgesinde geri hareket ettiğinde, değerlerinizi yeniden incelemek isteyeceksiniz. Sizin için gerçekten önemli olan nedir? Muhtemelen, her zaman düşündüğünüzden farklı bir şeydir.  Ay hafta sonu, özellikle arkadaşlarla bu konuları konuşmak için iyi bir zamandır. İsterseniz zor konuları ele almak için mizah kullanın; önemli olan nasıl konuştuğun değil, nasıl konuştuğundur.

BOĞA

BOĞA

Perşembe günü Güneş tutulması, doğum haritanızın en ruhsal derinliklerine dokunuyor ve şok edici paranormal deneyimler, kabuslar veya rahatsız edici bir huzursuzluk hissi getirebilir. Endişelenmeyin sadece etrafınızdaki görünmeyen şeylerin daha fazla farkında olmanız isteniyor. Cuma günü Merkür Boğa burcunda gerilemeye başladığında, ruh sağlığınızı ve özgüveninizi ele alma şansınız olacak. Ancak en azından başlangıçta, kendinizi başkaları tarafından anlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize karşı sabırlı olun. Hafta sonu boyunca Ay, mali işler, bütçeleme, tasarruf ve diğer para konularını destekler. Gelirinizi artırmanın bir yolunu arıyorsanız, bu ay enerjisi yardımcı olur.

İKİZLER

İKİZLER

Perşembe günkü Güneş Tutulması, içinizdeki eksantrikliği serbest bırakır ve yeni insanlar üzerinde oldukça iyi bir izlenim bırakabilirsiniz! Bu Tutulma, arkadaşlıklar ve iletişim ağları etrafında dram getirebilir ancak aynı zamanda, maskesiz, gerçek benliğinizi gösterme şansınız da var. Yöneticiniz Merkür, cuma günü sessiz meditasyonun veya içsel çalışmanın size yardımcı olacağı bir dönemi başlatarak geri hareketine başlıyor. Bu sizin için çok ruhani bir Merkür retrosu, bu yüzden içsel yeteneklerinizi geliştirmeye odaklanın. Hafta sonu Ay, İkizler burcundan parlayarak kendinize olan güveninizi artırır ve sizi en iyi sosyal halinizde olmaya teşvik eder. Bu, yeni arkadaşlar edinmek ve kabilenizi genişletmek için harika bir zaman olacaktır.

YENGEÇ

YENGEÇ

Perşembe günü Güneş tutulması, hayatınızdaki otorite etrafında drama yaratır belki işte veya ailenizde kendi otoriteniz veya başkalarının sizin üzerinizde otorite kullanması etrafında. Karışımda bazı şoklar ve sürprizler olabilir ancak anahtar sakin kalmak ve kimsenin iç gücünüzü alamayacağını hatırlamaktır. Cuma günü Merkür geri hareketine başladığında gözler artık sizin için iyi olmayan arkadaşlıklara odaklanır. Sizi tüketen veya sizi hafife alan insanlardan uzaklaşmaktan korkmayın. Kendi ruh sağlığınıza öncelik verin. Hafta sonu manevi bir Ay, hafta sona ererken dua, meditasyonda rahatlık ve cevaplar bulabileceğiniz anlamına gelir.

ASLAN

ASLAN

Perşembe günü, Güneş tutulması sizi önünüzdeki görünmeyen yola inanmaya davet ediyor. Karanlığa atlamak zorunda kalacaksınız ya da sonsuza kadar ne olabileceğini merak etme riskini alacaksınız. Bu, sizin için halletmesi kolay bir tutulma değil ama aslında kozmos sizden güvenmenizi istiyor. Cuma günü Merkür gerilemeye başladığında, kariyer yolunuz ve hırslarınız hakkında düşünmek için biraz zaman harcamak isteyeceksiniz. Yönünüzü değiştirmekten veya bir zamanlar çok sevdiğiniz hayallerinizin artık gerçekten istediğiniz şey olmayabileceğini kabul etmekten korkmayın. Hafta sonu sosyal bir Ay var, bu nedenle sevdiğiniz insanla eğlenmek bu daha acil konuları kafanızdan uzaklaştıracak - ancak bazı kararlar vermeniz gerekiyor ve bu sonsuza kadar ertelenemez.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

BAŞAK

BAŞAK

Bu haftanın perşembe günü yoğun Güneş Tutulması, karmik karışıklık borçlar duygusal ve ruhsal olduğu kadar finansal konularına da değiniyor. Şoklar veya drama sizi hızlı seçimler yapmaya zorlayabilir, bu nedenle fırtınadan çıkarken sezginizi dikkatlice dinleyin. Bu arada yönetici gezegeniniz Merkür cuma günü geri hareketine başlıyor. Bu gerileme dönemi, kendi muhakemenize güvenmeyi öğrenmekle ilgilidir, bu nedenle yine iç sesinizi dinlemelisiniz. İçgüdülerinize herhangi bir tavsiye veya dış etkiden daha fazla ağırlık verin. Hafta sonu, Ay haritanızın tepesinden parlayarak, şu anda kendiniz hakkında öğrendiklerinizle eşleşmek için hırslarınızı ve hedeflerinizi sıfırlamanıza yardımcı olur.

TERAZİ

TERAZİ

Bu sizin için önemli bir hafta çünkü perşembe günkü karşıt burcunuzdaki Güneş tutulması sizi en yakın ilişkiniz hakkında önemli bir gerçeğe uyandırıyor. Bu sizi sevindirebilir veya korkutabilir ancak şimdi nasıl tepki vereceğiniz bundan sonra olacakların gidişatını belirleyecektir, bu yüzden dikkatli düşünün. Cuma günü, Merkür doğum haritanızın en karmaşık alanlarından birinde geri hareket ediyor. Bu etki affetmek ve eski kinleri bırakmakla ilgilidir. Seni kim incitmiş olursa olsun, ne kadar kötü olursa olsun, o takıntıyı şimdi serbest bırakabilirsin. Hafta sonu, parlak ve esintili bir Ay hafif bir rahatlama getiriyor. Yerel olarak bile seyahat edebiliyorsanız, tüm bu konular hakkında yeni bir bakış açısı elde edeceksiniz.

AKREP

AKREP

Perşembe günkü Güneş Tutulması, sizi kendi kendinize empoze ettiğiniz tekdüzelikten sarsarak çıkarıyor. Bu tutulma normal rutinlerinizi o kadar sarsıyor ki 'normal'i kaçırmaya başlayacaksınız. Ve bu önemli çünkü o zaman günlük yaşamınız için şükran duymaya başlayacaksınız ve her şeyi hafife almayı bırakacaksınız. Bu sırada Merkür, cuma günü karşıt burcunuzda geri hareketine giriyor. Bu, ilişkinizde iletişim zorluklarına neden olabilir, bu yüzden sadece duymak istediğinizi duymak yerine gerçekten dinlediğinizden emin olun. Hafta sonu Ay, doğum haritanızın tutku bölgesinden parlıyor, bu da sizi ve eşinizi, mücadele ediyor olsanız bile, ruhtan ruha bir seviyede yakınlaştırmanıza yardımcı olacak.

YAY

YAY

Perşembe günkü Güneş Tutulması, yaratıcılığınız için bir uyandırma çağrısıdır. Bu sıralarda, sandığınızdan çok daha yetenekli olduğunuzu fark etmenizi sağlayan bir şey olur. Bu, göz ardı ettiğiniz yeteneklerinizi kullanmakla ilgilidir hayatınızı değiştirebilecek yetenekler. Cuma günü, Merkür kişisel organizasyon bölgenizde potansiyel olarak kaotik sonuçlarla geri hareket ediyor. Çok sayıda liste, hatırlatıcı ve alarm ile ayrıntılardan haberdar olduğunuzdan emin olun. Bu dönemi atlatmanıza yardımcı olması için teknolojiyi kullanın. Ay'ın karşıt burcunuzdan parlamasıyla hafta sonu romantizmi getirir - partnerinizle bağınızı yenilemek veya bekarsanız yeni biriyle tanışmak için harika bir fırsat.

OĞLAK

OĞLAK

Bu hafta her şey köklerinizle ilgili, özellikle de perşembe günü Güneş Tutulması haritanızın en dibine geldiğinde. Bu, evdeki bir dramayı veya krizi yansıtabilir, ancak aynı zamanda geçmişten bir şeyin veya birinin hayatınıza dramatik bir dönüş yaptığını da gösterebilir beğenseniz de beğenmeseniz de. Merkür, cuma günü doğum haritanızın neşe bölgesinde geri hareket ediyor. İronik bir şekilde, bu sizin için çok yardımcı bir enerji çünkü sizi kurallarınızı ve rutinlerinizi gevşetmeye ve daha spontane olmaya teşvik ediyor. Bu arada, günlük işlerinizi veya rutin işlerinizi tamamlamanız gerekiyorsa, Ay'ın etkisi hafta sonu boyunca odaklanmayı ve konsantrasyonu teşvik ederek yardımcı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

KOVA

KOVA

Bu haftaki Güneş tutulması haritanızda çok güçlü değil ancak çevrenizde beklenmedik bir şeyin gerçekleştiğini gösteriyor. Olağandışı olaylara karşı gözünüzü dört açın ve onlardan neler öğrenebileceğinizi görün. Cuma günü Merkür geri hareketine başladığında, haritanızın en altında olduğu gibi, bunun hayatınız üzerinde daha hızlı bir etkisi olması muhtemeldir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, yaşamınıza neyin istikrar ve güvenlik getirdiğini ve bunu neden bu kadar ihmal ettiğinizi düşünmeniz isteniyor. Hafta sonu, eğlenceyi seven bir Ay sizi parti yapmaya, yaratıcı olmaya ve belki de birkaç risk almaya teşvik ediyor.

BALIK

BALIK

Perşembe günkü Güneş Tutulması mali durumunuzu istikrarsızlaştırıyor ve parayla ilgili küçük bir krizin aynası olabilir. Ancak, bu enerjinin amacı size materyalizmin her şeyin başı ve sonu olmadığını göstermektir. İhtiyacınız olan her şeye zaten sahipsiniz, bu yüzden belki de içsel zenginliğe odaklanmanın zamanı gelmiştir. Cuma günü, Merkür doğum haritanızın iletişim bölgesinde geri hareket ediyor ve ne söylediğiniz ya da nasıl söylediğiniz konusunda kafanız karışmış halde bulabileceğiniz birkaç haftayı yansıtıyor. Sakin olun ve sabırlı olun; iletişim kurmak için zaman ayırın ve konuşmak kadar dinlediğinizden de emin olun. Hafta sonu, ailenizle dışarıda geçireceğiniz bir gün için veya sık görmediğiniz sevdiklerinizle bir araya gelmek için harika bir enerjiyle aile odaklı bir Ay getiriyor.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın