Görüş Bildir
Haberler
15 Yaşındaki Hırsız 67 Yaşındaki Adamı Öldürdükten Sonra Cesediyle Video Çekip Arkadaşlarına Gönderdi

15 Yaşındaki Hırsız 67 Yaşındaki Adamı Öldürdükten Sonra Cesediyle Video Çekip Arkadaşlarına Gönderdi

ozcanmine
27.12.2018 - 13:18 Son Güncelleme: 27.12.2018 - 16:24

Mersin'de yaşanan kan dondurucu olayda, 15 yaşındaki bir hırsızın, 67 yaşındaki emekli öğretmeni bıçakla öldürdüğü daha sonra da öldürdüğü emekli öğretmenin cesediyle video çekerek arkadaşlarına gönderdiği ortaya çıktı. 

Zili çaldı ve içeri girip televizyonu almak istedi

Zili çaldı ve içeri girip televizyonu almak istedi

Mersin'in Mezitli ilçesinde gerçekleşen olayda iddialara göre, yalnız yaşayan emekli öğretmen İbrahim Y.'nin evine gelen Yusuf G. bir süre kapı zilini çaldı. 

Kapıyı açan İbrahim Y.'yi iterek eve giren Yusuf G., salondaki televizyonu almak isterken yaşanan kargaşada cebindeki bıçakla, İbrahim Y.'yi öldürdü.

Cesetle beraber video çekti

Cesetle beraber video çekti

DHA'nın haberine göre, İbrahim Y.'yi bıçaklayan Yusuf G., cesetle birlikte video çekip arkadaşlarına gönderdi ve daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine intikal eden polis ekipleri, yaşlı adamın cansız bedenine ulaştı.

Kısa sürede yakalandı

Kısa sürede yakalandı

Görgü tanıklarının ve çevrede bulunan güvenlik kameralarının incelemesini gerçekleştiren polis ekipleri, kısa sürede Yusuf G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.Yaşlı adamın cenazesi ise, yapılan incelemelerin ardından Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ülkü Deniz

15 yasinda bu kadar kolay bir sekilde insan öldüren biri, bunu 25 yasinda da, 75 yasinda da yapar. Gerçi hepimizde katil olma potansiyeli var. Yeter ki önümü... Devamını Gör

hülyaa

kesinlikle, her kelimenize katılıyorum

APerfectCircle

"Çocuk" diye az ceza alacak, çıkınca daha büyük suçlar işleyecek.. Hırsız değil direk katil, hem de şov yapıyor bununla.

Bir suçu işliyorsun birde millete yayıyorsun marif gibi vay be.. Bi can gitmiş, hiç mi insanlık kalmamış içinizde