Görüş Bildir
Haberler
15 Günde Kas Geliştirin

etiket 15 Günde Kas Geliştirin

Dogukan Kara
07.07.2014 - 06:54 Son Güncelleme: 07.07.2014 - 21:07

Kendinize inanın

Öncelikle kas yapmanın ilk aşaması kendinize inan ne varki şunda millet yapıyor ben yapamıyorum deyin, beyniniz inandığınız şeyi  kanıtlamak için elinden geleni yapacaktır ,

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle beslenmenize dikkat edin

1. Öncelikle beslenmenize dikkat edin

Kendinizi fight club te sanmayın güzel ve doğru beslenin , hatta önerim normal yumurtanın beyazıyla sabah omlet veya haşlanmış olarak yemek :) yada sabah kahvaltısında 8 adet bıldırcın yumurtası yemek , yağlı yiyeceklerden sakının , genellikle proteini fazla olan et,yumurta,balık gibi besinler tüketin protein tozuda kullanılabilir, antremana gideceksenizde 30 dakika önceden çikolataı süt enerji kazandıracaktır.

2. Mekik çekin

2. Mekik çekin

Mekik halk tarafından en bilindik yöntemlerdendir üst karın ve alt karın kasları çıkartır. İlk gün elinize bir kağıt alın ve ne kadar mekik çekebildiğinizi yazın, mekik çekerken dizler 90 derece kıvrık, ayaklar bitişik, ayak tabanları yere yapışık olmasına dikkat edin, evet diyelim kaçtane çektiniz, 10 tane şuan kaslarınız ilk defa bu kadar çalıştığından yanıyor halde, ilk gün karın kası antremanımız bu, sadece 10 adet veya kaç tane çekebıldıysenız o kadar mekik çekiyoruz. 2.gün karın kası için çekebildiğinizin üçte birine arttırıyoruz 10 ise 13, 20 ise 27. Evet kaslarınız agrıyorsa sonuç olumlu demektir :) Ertesı gün çektiginiz yine üçte biri arttırıyoruz. 15.gün baklavalarınız şiştigine veya sertleştiğinizi göreceksiniz, deniz için tam vakit :)

3. Göğüs kasları

4.

4.

evet arkadaşlar sizin gibi vücut geliştiren arkadaslarınızla, gelişimlerinizi paylasmak ve dogru yolda ilerlemek için, internette faydalı zaman geçireceğin bu siteye girebilirsiniz :)

http://vucutgelistirmehareketleri.org/ ziyaret edin

5. Vücut Geliştirmede Bacak Kaslarını Güçlendirme

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kol kası pazıları güçlendirelim

7. Sırt Kası Egzersizleri

8. Eğer vazgeçmek istiyorsanız neden başladığınızı hatırlayın..

8. Eğer vazgeçmek istiyorsanız neden başladığınızı hatırlayın..

Sizde istemez misiniz 6 pack karın kası, güçlü pazılar, sırt kasları, göğüs kasları, tişörtten çıkacak gibi olan kaslar.. Eğer maddi durumunuz iyiyse kıyın paraya spor salonuna gidin eğer değilse evde böyle kas geliştirebilirsiniz, YAPABİLİRSİNİZ !

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
587
224
185
94
63
59
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

Eyw kardeşim