Görüş Bildir
Haberler
13 Kasım 2023 Yeni Ay'ı ve Burçlara Etkileri

etiket 13 Kasım 2023 Yeni Ay'ı ve Burçlara Etkileri

Dr.Astrolog Şenay Devi
12.11.2023 - 14:04 Son Güncelleme: 12.11.2023 - 14:07

13 Kasım Akrep Yeni Ay’ının burçlarda hangi etkileri yaratacağına göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

13 Kasım 2023 Akrep Yeni ayı psikolojik ve ruhsal boyutlarda arınma getirecek sizlere.  Geçen ayki tutulmalar yeni yolları fark etmenizi sağladı. Yıldızların öğretmeni Satürn, doğru seyrine başladı. Son 9 aydır yaşadığınız stresli enerjiler arkanızda kalıyor. 13 Kasım’daki Yeni Ay, birikimler, finansal konular, resmî kurumlar ile ilgili meseleleri gündeminize getirecek. Geçmişe dayalı alacaklar bürokrasi ile ilgili işlemler çözümlenebilir. Tabii ki sözlü tartışmalar içine girmediğiniz takdirde. Aksi halde durum sizler için zorlaşabilir.

Boğa

Boğa

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ayı ile bu yıl boyunca tüm ilişkileriniz ile sınandınız. Ani bitişler güvendiğiniz insanların bencilikleri ihanetleri sarstı sizleri. Bitirmek zorunda kaldıklarınız, yeni sürece alışmanız çok zor oldu sizler için. Şimdi yaralandığınız yerden şifalanacağınız, sürprizlere hazır olun. Gelişmeleri sadece kalbiniz ile değil analitik zekanız ile değerlendirin. İş hayatınızda yeni kararlar köklü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Kızgınlıkla aldığınız kararları gözden geçirmeli ve telafi etmek için çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise gelişmeler tahminlerinizin dışında olabilir. Akışta kalın, inatla hareket etmeden kararlar almaya odaklanın.

İkizler

İkizler

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ayı neyi yaratmak ve deneyimlemek istediğinizi hayal etmeye başlayın. Neleri iyileştirmeniz gerekli, kimler ile bir arada olmak istiyorsunuz bunlar üzerinde düşünüp kararlar almanız en yüce hayrınıza olacaktır.  Bu Yeni Ay büyük fırsatların da habercisi sizler için. İş hayatınızda da eğitim hayatınızda da fikirlerinizin kabul göreceği yeni bir dönem sizleri karşılarken girişimci davranmaktan korkmayın. Özel yaşamlarınızda ise kalbinizde var olan duyguyu kendinize saklama zamanı değil, sevdiğiniz için mücadele etmeli, iletişime her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz.

Yengeç

Yengeç

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı beklemediğiniz sürprizler getirebilir sizlere. Özellikle alım satımlar ile ilgili konularda şansınız yüksek. Çocuk sahibi Yengeçler onların eğitim ve özel yaşamlarında yaşanılan durumlardan kaynaklı gerginliklere karşı duyarlı olun ve dinlemeyi seçerek ılımlı yaklaşın. Özel yaşamınızda ise kızgınlıkla kararlar almamaya özenli olmalı, geçmişte yaşananları güne taşımamaya çalışmalısınız. Aksi halde bir şeyleri yoluna sokabilecekken daha da zorlaştırıp kopmalara neden olabilirsiniz.

Aslan

Aslan

Son dört aydır inişli çıkışlı enerjiler yanlışı doğru, doğruyu yanlış değerlendirmenize ve pişmanlık duyduğunuz yanılgılara sebep oldu sizler için. 13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı ile birlikte artan farkındalığınız doğruyu kabul etmenin ağırlığının yanı sıra neler yapmanız gerektiği konusunda da cesaretli kılacak sizleri. Kalbinizin mesajlarına odaklanın ve dikkate alarak ilerleyin kazanacaksınız. Ön yargıları, olumsuz düşüncelerinizi arkanızda bırakın ve kalbinizi dinlemeyi bırakmayın. İş hayatınızda ise adaletsizliklere karşı daha duyarlısınız. Artan hassasiyetiniz sizi nerede fark yaratabileceğinizi belirlemeye yönlendirecek ve bu enerji kariyer hayatınızı güçlendirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı yüksek enerjisi ile farklı haberler almanıza neden olabilir. İş ve eğitim hayatınızda herhangi bir karar vermeden önce şartları iyi değerlendirin. Yeni aylar süreçlerin başladığını gösterir; sonuçları genellikle daha sonra görürüz. Özel yaşamınızda arkadaşlık ilişkilerinizden kaynaklı sorunlar olsun istemiyorsanız eş ya da sevgiliniz önceliğiniz olmalı ve ilişkinizde huzursuzluk yaratabilecek herhangi bir olaya meydan vermemelisiniz.

Terazi

Terazi

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ayı, finansal konularda olumlu enerjileri getiriyor sizlere. Uzun zamandır beklediğiniz zam ya da terfi Yeni Ay enerjisi altında gerçekleşebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir ödemenin yapılması ile rahatlayabilirsiniz. Ailevi konular da ise etliye sütlüye karışmamanız gereken bir döngü. İyi niyetiniz zarar görmenize yapmadığınız şeyler ile suçlanmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise geri dönüşlere hazır olun fakat kendinize şu soruyu sorun yeniden başlamak bana ne katacak?

Akrep

Akrep

13 Kasım 2023’te Batı astrolojisine göre burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay, enerjinizi yükseltecek. Son yedi aydır emek verdiğiniz pek çok konuda istikrarı hak ettiğiniz maddi manevi fırsatlar birdenbire ortaya çıkabilir ancak bunları sonuçlandırmak için beklemeniz gerekebilir. Gecikmeler söz konusu olsa da akışta kalın ve fırsatların peşinden gidin. Özel yaşamınızda da yapılanma dönemi aşka verdiğiniz emek ve sabır kadar karşılığını alacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde ise kim dost kim düşman ortaya çıkıyor arınıyorsunuz.

Yay

Yay

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı ile enerjiniz yükseliyor. İş hayatınızda uzun süren sessizlik döneminden sonra dikkat çekmeye başlayacağınız, kazanımlarınızın artacağı verimli bir dönem. Arkadaşlık ilişkileriniz yapılanıyor, dostluklarınız güçlenecek. Bu yeni ay altında ve bekar yaylar aşkla tanışabilirler. Başarınız birilerini rahatsız edebilir; dikkatli olmalı ve entrikaların olabileceğinin bilinci ile yaşadığınız başarı ve mutluluğu ulu orta paylaşmamalısınız. Finansal konularda ise risk almaktan uzak durmalı, ortak yatırım planlarınız varsa her ayrıntıyı önemseyerek hareket etmelisiniz.

Oğlak

Oğlak

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı sosyal çevreniz ile ilişkilerinizi geliştirecek ve iş hayatınızda istikrarı yakalamanızı sağlayacak. Neyin işe yaramadığını pek çok konuda fark edecek ne istediğinizin daha çok farkında olmanın doğru yansıması ile kararlar alabileceksiniz.  Bu Yeni Ay altında rüyalarınız yaşamınızla alakalı mesajlar verebilir sizlere. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin aşırı hırslı yaklaşımları gerginlikleri tırmandırabilir; sakinliğinizi korumalı bitirmeye yönelik tüm şartların oluşmasını beklemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı hayatın zorlu sorularının kökenine inmemizi ve anlayışınızı derinleştirmenizi istiyor sizlerden.  Son 7 aydır maddi manevi ne gibi zorluklar yaşadınız, bu zorlukları deneyimlerken kimler sizinleydi kimler sizden uzaklaştı, siz hangi haksızlıklara tanık oldunuz bunların üzerinde düşünmeli zorluğunuza seyirci olan kişilere tavrınızı koyup sizi yarı yolda bırakmayanlar ile ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz. Ve tabi şahit olduğunuz haksızlıklara maruz kalanların da hakkını savunma zamanınız geldi. İş hayatınızda yeni oluşumlar için gerekli şartları oluşturmak için harekete geçin fikir alışverişlerinde bulunmayı ihmal etmeyin.

13 Kasım 2023 Akrep Yeni Ay’ı iş ve eğitim hayatınızda yeni olanaklar ve yükselen tempoyu getiriyor sizlere. Gökyüzü keşfedilecek yeni ufuklar gösteriyor siz fark edin. İleriye doğru bir adım mı atacaksınız yoksa görmezden mi geleceksiniz? Neyi seçeceğiniz önem kazanıyor. Ekim ayındaki tutulmalar ile ilişkiler hepimizin odak noktası oldu. Artık ilişkilerinizdeki sorunlu noktaları tespit ettiğinize göre, bunları çözmek ve noktalama zamanı başlıyor sizler için. Bu Yeni Ay ile kendinize sorun başkalarına gösterdiğim sevgi saygı ve şefkati kendime gösteriyor muyum? Öncelikler sırasında kendinizi ilk sıraya alma zamanı geldi.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0