Görüş Bildir
Haberler
11 Yaşındaki Öğrencisini Yumruklayarak Darp Eden Öğretmen Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

11 Yaşındaki Öğrencisini Yumruklayarak Darp Eden Öğretmen Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

Ulaş
23.12.2021 - 14:26

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, öğrencisi T.K.'ye (11) şiddet uygulayan matematik öğretmeni Ali Rıza Y., hakkında iddianamemin hazırlandığını açıkladı. Öğretmenin 1,5 yıla kadar hapsi istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, öğrencisi T.K.'ye (11) şiddet uygulayan matematik öğretmeni Ali Rıza Y., hakkında iddiananemin hazırlandığını açıkladı. İddianamede 1,5 yıla kadar hapis cezası istenirken yapılan açıklamada, ''Bugün itibariyle Ortaköy Cumhuriyet Başsavcılığınca 23/12/2021 tarih, 2021/1755 Soruşturma, 2021/543 sayılı iddianamesi ile şüpheli öğretmen hakkında 'Beden ve Ruh Bakımından Kendisini Savunamayacak Durumda Bulunan Kişiye Karşı, Kamu Görevlisinin Sahip Bulunduğu Nüfuzu Kötüyü Kullanmak Suretiyle Basit Yaralama Suçundan' kanunda yazılı cezasının üst haddinden cezalandırılması talebi ile Ortaköy Asliye Ceza Mahkemesine kamu davası açılmıştır'' denildi.

Aksaray Valisi Aydoğdu aileyi ziyaret etti.

Aksaray Valisi Aydoğdu aileyi ziyaret etti.

Aileyi ziyaret eden Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sosyal medya hesabından “Böylesine talihsiz ve vicdanlarımızın asla kabul etmeyeceği bir olayın ilimizde olması hepimizi derinden üzmüştür; hatta kahretmiştir. İdari yönden bütün işlemler hassasiyetle yürütülüyor. Ailemiz ve evladımızın her zaman yanındayız’’ mesajı yayımladı.

Ziyaret sonrası da yaptığı açıklamada olayı yakından takip ettiğini belirten Aydoğdu, ''Bu olayın takipçisi olacağız. Aileyi ziyaret ettik. Milli Eğitim Bakanımız da bu olayı takip ediyor'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
11
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

basit yaralama mi ???

Çiğdem İşgören

Senin gibi öğretmen olmaz olsun şerefsiz. Gücün çocuğa mı yetti.