Görüş Bildir
Haberler
10 Yıl İçinde Evlenme İhtimalini Söylüyoruz!

etiket 10 Yıl İçinde Evlenme İhtimalini Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
18.09.2018 - 14:20 Son Güncelleme: 07.10.2018 - 20:21

Kimin ne zaman evleneceği belli olmuyor şu son zamanlarda. Bir bakmışsın 'Aa bu da mı evlenmiş?' demişsin. Bakalım sen önümüzdeki 10 yıl içinde evlenecek misin?

Hadi başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kıyafet dolabın hakkında aşağıdakilerden hangisini düşünüyorsun?

1. Kıyafet dolabın hakkında aşağıdakilerden hangisini düşünüyorsun?

2. Sevgilin evcil hayvanın olan keçini evde beslemenden hoşlanmıyor, nasıl bir çözüm bulursun?

3. Sevgilin ve kuzenin çok iyi anlaştılar fakat yan yana geldiklerinde resmen seni unutup sohbete dalıyorlar. Dikkat çekmek için ne yaparsın?

4. Sevgilinin kardeşiyle frekansınız uymadı ve sevgilinin olmadığı ortamlarda birbirinize laf sokuyorsunuz. Bu kimin hatası olurdu?

4. Sevgilinin kardeşiyle frekansınız uymadı ve sevgilinin olmadığı ortamlarda birbirinize laf sokuyorsunuz. Bu kimin hatası olurdu?

5. Düğününde hangi şarkıcı sahne almalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence devlerin aşkı olabilecek çift hangisi?

7. Aşk acısından nasıl kurtulunur?

8. Peki son olarak, evlendiğinde yaşayacağın en büyük problem ne olabilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

10 yıl içinde evleneceksin!

Sen 10 yıl içinde evleneceksin. Bu evlilik tarihi 11. yıla sarkmayacak. Kafanda şu an öyle bir plan yok. Fakat sevgilin seni buna ikna edecek ve kendini bir anda nikah masasında bulacaksın. Ne kadar direnirsen diren sen 10 yıl içinde evleneceksin. Kendini şu an bulunduğun yerden farklı yerde yaşıyor olarak bulacaksın. Yeni bir hayat kuracaksınız ve evde küçük bir de misafir sizi bekliyor olacak. Harika mutlu bir evliliğin olacak. Tabii bu hayata alışmak kolay olmayacak fakat kendini bu kadar evlenmeyeceğim diye zorlama. Bilirsin ne der büyüklerimiz 'Evlenmeyeceğim diyen en önce evlenir!' 10 yıl içerisinde yapacağın büyük evlilikte sana ömür boyu mutluluklar dileriz...

10 yıl içinde evlendin evlendin yoksa evde kalacaksın!

10 yıl içinde hemen birisini bulup evlenmezsen 'evde kalacaksın.' Yani şöyle anlatalım bir an önce elini çabuk tut. Yaşıtların şimdiden planlarını yaparken sen öyle yatıyorsun. Biraz çaba ve biraz mutlulukla sen de o dünya evine gireceksin. İstediğin kadar kaç! Evlilik seni çıkmaz bir sokakta yakalar. Elini çabuk tutmalısın. Aile baskısı ve arkadaş baskılarının sonucunda atar topar evleneceksin. Umarım 10 yıl içinde evlenirsin. Bu hayat yalnız başına geçmez. Herkesin bir hayat arkadaşına, harika bir eşe ihtiyacı vardır. Evet senin çabanı da boşa görmemek lazım. Sende de biraz çaba ve hırs görüyoruz. Fakat elini çabuk tut az bir zamanın kalmış. Bir an önce evlenmelisin. Yaş kemâle ermiş artık!

10 yıl içinde sana evlilik gözükmüyor!

Önümüzdeki 10 yıl içinde sana evlilik göremedik. Kim bilir 11. yıla nasip olur. Fakat sen de öyle bir çaba yok gibi. Çaba olsa da doğru kişiyi 10 yıl içinde bulamayacaksın gibi. Tabii yıllar ne gösterir bilemeyiz. Belki yolda yürürken çarpıştığın kişiye aşık olacak ve yıldırım nikahı ile harika bir birlikteliğe başlayacaksınız. Fakat bizden söylemesi senin için gördüğümüz bu 10 yıl içinde evlilik falan yok. Aman canım herkes evlenmek zorunda değil ya. Sen de belki büyük bir bilim merkezi kurup nesli tükenmekte olan sincaplar için çalışırsın. Belki de küçük bir market açıp işletirsin falan. Hem bu son dönemlerde yatırımcılıkta büyük para var. Nasılsa para yoksa evlilik de yok demektir. O yüzden boş ver sen bir 10 sene kadar bekle. Gerçek aşkın 10 sene sonra karşına çıkar belkide.

10 yıl içinde evlenme ihtimalin az!

Sen bu hayatı dalgaya almışsın. Seninle ciddi konuşsalar bile bir kulağından girip ötekinden çıkıyor. Evliliğin bir yaşı ve sınırı olduğunu düşünmüyorsun. Sevgilin ve sen evliliğe çok uzak gözüküyorsunuz. Hayatınızda daha önemli işler ve sulamanız gereken birçok çiçeğiniz var. Eğer bir gün çocuk yapmaya karar verirseniz ki 'Böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyoruz!' anlayışı içerisindesiniz. Belki evlenirsiniz. Sizin sağınız solunuz pek anlaşılmıyor. Kendiniz için yapacağınız düğün masraflarını harika bir yurt dışı tatiline harcamayı daha mantıklı buluyorsunuz. Hem evlilik kısıtlayıcı ve dar görüşlü insanların işi gibi geliyor size. Özgürlüğünüze ve hayatın tadını çıkarmaya bakıyorsunuz. Önünüzdeki 10 yıl içerisinde evlenme ihtimalin bu koşullarda azalmış bulunuyor. Kim bilir belki kimseye haber vermeden küçük bir evlilik yaparsınız. Tabii bu az bir ihtimal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
522
215
144
119
63
55
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jean Jenny

keçi beslediğimden dolayı 10 yıl içinde evlenemeyecek olabilir miyim acaba ??

shiroshinju

Evlilik ihtimali azmış! Sorular o kadar saçma ki.Kim evinde keçi besler ya da aşk çifti deyip Metin ve Zeki çiftini koymak nedir.Eski testler iyiydi ya yenil... Devamını Gör

nazlı urak

keçi beslemek nedir ya evde

Ibrahim Koparan

keçimi sahiplendirenbilirim istemiyosan :D