Görüş Bildir
Haberler
"Gitmek İsteyene Dur Demem"

"Gitmek İsteyene Dur Demem"

Batuhan
08.06.2015 - 11:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çifte kupa kazandırdığı G.Saray ile hafta içinde 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak olan Hamza Hamzaoğlu, yönetim kuruluyla gelecek adına yaptığı görüşmede önemli mesajlar verdi, başta Melo olmak üzere bazı oyuncularla ilgili de net konuştu...

Yeni sezon öncesi kadro planlamasıyla ilgili yönetimle görüşme yapan Hamzaoğlu forvet, sağ bek, stoper ve kanatlara takviye istedi. Hamza Hamzaoğlu, gelecekleri merak edilen oyuncularla ilgili de yönetime görüşlerini belirtti.

Gelin, Hamza Hamzaoğlu’nun oyuncularıyla ilgili fikirlerine hep birlikte bakalım...

BRUMA: Bekleneni yeterince veremedi. Kulübün bir değeri. Kendisini kazanmaya çalışıyorum. Yeni sezonda ona şans vermek istiyorum. Bu onun belki de son fırsat. Aşama göstermek zorunda...

SABRİ: Galatasaray’a yıllarca hizmet verdi. Sezon başı kampında olmamasına rağmen görevini başarılı bir şekilde yerine getirdi. Ben, kalmasını ve bizimle olmasını istiyorum. Onun tecrübesine güveniyorum.

SİNAN GÜMÜŞ: Yeni sezonda aynı Yasin gibi onu da kazanmak istiyorum. Teklifleri dikkate almayalım. Kendisinde önemli bir potansiyel var ve üzerine çalışacağız. Yasin gibi herkes onu konuşabilir.

MELO: Kilit oyuncumuz. Hiçbir oyuncum bana, “Gitmek istiyorum” demedi. Ancak gitmek isteyene “dur” demem.. Ayrılmak isteyen için yapacak hiçbir şey yok...

Tabloya bakar gerekirse bırakırım

AKHİSAR Belediyespor başta olmak üzere çalıştığı kulüplerde birer yıllık sözleşmelere imza atan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray ile 3 yıllık mukavele yapmaya hazırlanıyor.

Hamzaoğlu konuyla ilgili, “3 yıllık sözleşme teklif edilse ben yıl, yıl düşünerek Galatasaray adına hangisi hayırlısı olacaksa öyle hareket ederim. Kulübüme katkı ve fayda sağlayamadığımı görürsem ben zaten bırakırım. 3 yıllık kontrat yapsam da bir kere ‘devam edemiyoruz’ mesajını alırsam bu bana yeter” şeklinde konuştu.

Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0