Görüş Bildir
Sony, PS4’e Uyarlanacak Oyun Önerilerinizi Bekliyor
Aralık ayı başlarında Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto III ‘ün de bulunduğu birkaç PlayStation 2 oyununu PS4’e uyarlayan Sony , başka oyun uyarlamaları için oyun tutkunlarının önerilerini bekliyor.
Atatürk Havaalanı'nda IŞİD Operasyonu: Mini Pizza Fırını İçinde 148 Pasaport!
İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü IŞİD ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle takip ettiği 2 şüpheliyi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinden kalem görünümlü 2 gizli kamera, 10 sim kart ve 5 adet mini pizza fırını içerisinde 148 pasaport ele geçirildi.
Sporun Manşetleri | 18 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, Akdeniz ve Karadeniz kıyılarının yer yer çok bulutlu; Mersin, Adana, Hatay çevreleri ve Antalya'nın batı ilçeleri ile Marmara'nın doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Reklam
Soma Davasında Konuşan Madenci: 'Ödünç Parayla Duruşmaya Geldim, Şikâyetten Vazgeçiyorum'
etiket
Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 8'i tutuklu 46 sanıklı davanın dünkü duruşmasında mağdur olarak dinlenen Cüneyt Sualp'in, 'İki yıldır işsizim. İki çocuğuma bakıyorum. Ödünç para alıp buraya, duruşmaya geldim. O yüzden şikâyetçi olmaktan vazgeçiyorum' sözleri damga vurdu. Sözleriyle salonda üzüntü yaşatan Sualp ifadesinde ayrıca, bant durduğu için bir madencinin vardiya amiri tarafından dövüldüğünü gözleriyle gördüğünü de anlattı. Duruşmaya bugün devam edilecek.
Reklam
Uzundere Hidroelektrik Santralı İçin HES İptali Kararı, 9 Yıl Sonra Geldi
RİZE’nin Çayeli İlçesi Senoz Vadisi’nde Çataldere Köyü sakinlerinin yapımı planlanan Uzundere Hidroelektrik Santralı projesine karşı başlattığı hukuk mücadelesi 9 yıl sonra köylülerin lehine sonuçlandı. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, yerel mahkemenin ‘ÇED olumlu’ raporunu iptal eden kararını onadı.
ABD ve Küba Arasında Ticari Uçuşlar Başlıyor
ABD ve Küba, ilişkilerin normalleştirilmesi kapsamında iki ülke arasındaki ticari uçuşların yeniden başlamasında anlaştı. Tarifeli uçuşların başlamasıyla ticari ilişkilerin de hızlanması bekleniyor.
Reklam
Darüşşafaka Doğuş 66-70 Maccabi
Son dakikalarında ilginç anların yaşandığı maçta Darüşşafaka Doğuş, Maccabi'ye 66-70 kaybetmesine rağmen grubunu 4. bitirdi ve TOP 16'ya kaldı.
Reklam
Reklam