Reklam
Reklam
Dünyanın Gündemi Koronavirüs: İran'da 23 Milletvekilinde Test Pozitif Çıktı
Çin'de başlayan koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 118'e yükseldi. Salgının ortaya çıkışından itibaren görüldüğü ülkelerin sayısı 71'e çıkarken, en son vaka tespit edilen yeni ülkeler Fas ve Ukrayna oldu. Çin'in ardından en çok can kaybının yaşandığı ülke olan İran'da, mecliste yapılan testlerde 23 milletvekilinde koronavirüs tespit edildi.
Reklam
'Telefonları Yavaşlattığı' İçin Dava Açılmıştı: Apple, iPhone 6, 6S, 7 ve SE Modeli Sahiplerine 25 Dolar Ödeme Yapacak
etiket
Apple, eski telefon modellerini kasıtlı olarak yavaşlattığı iddiası sonucunda açılan davada 500 milyon dolar ödemeyi kabul etti. Şirket, ABD'deki iPhone 6, 6S, 7 ve SE modeli sahiplerine, talepte bulunmaları halinde 25 dolar ödeme yapacak. 2017 yılında, telefonda kapanmaları önlemek için performans yavaşlatmasına gittiğini kabul eden Apple, bazı müşterileri tarafından dava edilmişti. 
Bahçeli 'İdlib'den Çekilirsek Hatay'dan Olmamız Kaçınılmaz' Dedi ve Ekledi: 'Silahımı Kuşanır, Cepheye Giderim'
etiket
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İdlib'de devam eden harekatı işaret ederek 'Kendi payıma konuşuyorum; görev düşsün, ihtiyaç olsun, bayrağımı alır, silahımı kuşanır, besmelemi çeker koşa koşa cepheye gider, mevziye girerim. Allah nasip eder şehit olurum, nasip eder gazi.' ifadesini kullandı. Bahçeli ayrıca 'İdlib'den çekilirsek, Hatay'dan olmamız kaçınılmazdır.' dedi. 
Reklam
Reklam
Yunanistan'a Geçen Bir Grup Göçmen, Değerli Eşyaları ve Kıyafetleri Alınıp Dövüldükten Sonra Türkiye'ye Geri Gönderildi
Edirne üzerinden Yunanistan'a geçen bir grup göçmen, Yunan polisi tarafından değerli eşyaları ve kıyafetleri alınıp dövüldükten sonra Türkiye'ye geri gönderildi. Polis şiddetine maruz kalan Afgan göçmenler arasında yer alan Ali Haskani, 'Yunan polisi bize çok kötü davrandı. Sopayla her yerimize vurdu. Kadın, çocuk dinlemeden dövüyorlar. Üzerimizdeki kıyafetleri soyarak bizi zorla gönderdiler' dedi. 
Reklam