Görüş Bildir
Haberler
Zonguldak'ta Korkunç Olay: 17 Yaşındaki Çocuk Dayısı Tarafından Cinsel İstismara Uğradı

Zonguldak'ta Korkunç Olay: 17 Yaşındaki Çocuk Dayısı Tarafından Cinsel İstismara Uğradı

Batuhan
22.04.2021 - 17:45

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde K.B.’nin (17) dayısı Y.B. (39) tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı. Y.B. cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
www.a3haber.com

Çaycuma’da anne ve babası ayrı olan ve dayısının yanında kalan K.B., karın ağrısı şikayetiyle Devlet Hastanesi'ne gitti. K.B.'nin yapılan kontrollerinde 1,5 aylık hamile olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında K.B.'nin ifadesi alındı. K.B., dayısı Y.B.’nin cinsel istismarına uğradığını söyledi. Bunun üzerine Y.B., gözaltına alındı.

Tutuklandı

Tutuklandı

İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Y.B., tutuklandı. K.B. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
23
19
6
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
koala70223321

İğrençsiniz hepinizden nefret ediyorum iğreniyorum

Giordano Bruno

Bakın, emin olun böyle haberler görünce hiç bir alakamız olmamasına rağmen erkek olmaktan utanıyoruz ve tiksiniyoruz, yani ben öyle hissediyorum, eminim başk... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu nasıl bir uçkur düşkünlüğüdür ya? Kim bilir bugüne kadar kaç kişiye yaptı aynı şeyi. Kaç hayvana zarar verdi. Eşcinsel ilişkisi de olmuştur çünkü bunlar c... Devamını Gör

Görkem Koçak

Katılıyorum bunlar birde eşcinselleri yerden yere vurur ölmeleri gerektiğini falan söyler