Görüş Bildir
Haberler
Zeynep Avcı O Ses Almanya'yı Yıktı Geçti! Kıyamam Şarkısıyla Herkesi Mest Etti...

Zeynep Avcı O Ses Almanya'yı Yıktı Geçti! Kıyamam Şarkısıyla Herkesi Mest Etti...

GNS
27.11.2021 - 22:14

O Ses Almanya yarışmasına söylediği Türkçe şarkıyla damga vuran yarışmacı ikinci turda da sesiyle kendine hayran bıraktı. İlk turda Yalan şarkısını söyleyen Türk yarışmacı Zeynep Avcı, herkesi sesiyle mest etmişti. İkinci turda Zerrin Özer'den Kıyamam şarkısını söyleyen Avcı'nın performansı yine ayakta alkışlandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir yurt dışında yaşayan Zeynep Avcı Almanya'da O Ses yarışmasına katıldı. İlk turda Yalan şarkısına kattığı yorum ve güçlü sesiyle dikkatleri üstüne toplayan Avcı bu sefer de Zerrin Özer'in Kıyamam şarkısıyla jüri karşısına geçti. Zeynep Avcı sesiyle herkesten tam not aldı.

O Ses Almanya'ya Damgasını Vurdu

O Ses Almanya'ya Damgasını Vurdu

Uzun süredir yurt dışında yaşayan Türk kökenli Zeynep Avcı, güçlü sesi ve yorumuyla O Ses Almanya'ya damgasını vurmaya devam ediyor. İlk turda Tan Taşçı'nın Yalan şarkısını okuyan ve performansıyla jüri üyelerinin tüylerini diken diken eden yarışmacı, yine herkesi kendine hayran bıraktı.

Herkesi Hayran Bıraktı

Herkesi Hayran Bıraktı

Yarışmada başarılı çıkışını sürdüren Zeynep Avcı, bu kez de Zerrin Özer'in Kıyamam adlı şarkısını yorumladı. Yine jüri üyelerini ayakta alkışlatan Zeynep Avcı, programı izlemeye gelenleri de duygulandırdı. Şarkıyı okurken duygulanan şarkıcının da gözleri doldu.

Zeynep Avcı'nın Kıyamam Performansı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın