Görüş Bildir
Haberler
Zamanında Çılgın Gibi Dayak Yiyerek Gündeme Bomba Gibi Düşen 10 Ünlü

Zamanında Çılgın Gibi Dayak Yiyerek Gündeme Bomba Gibi Düşen 10 Ünlü

Begüm
08.10.2020 - 18:50

Döneme damgasını vuran bu kavgalar gerçekten trajikomik... Söylemeden de geçmeyelim, şiddetin her türlüsüne karşıyız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Timuçin Esen ve bitmek bilmeyen kavgaları

1. Timuçin Esen ve bitmek bilmeyen kavgaları

Hatırlarsınız Timuçin Esen bir mekan çıkışında gazetecilerle kavga etmişti, sonra da yaka paça gözaltına alınmıştı. 

Üstüne üstlük Müslüm filminin setinde de yönetmeni ile yumruk yumruğa kavga etmişti. Ne diyelim Timuçin Bey biraz durulsanız mı?

2. Hande Ataizi ve o meşhur Sevda Demirel tokadı

Ataizi ve Cem Davran'ın sunduğu İki Kere Kiki programına konuk olan Sevda Demirel programda tek gecelik ilişkileri Hande Ataizi kadar iyi bilemeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine Ataizi de Sevda Demirel'e fuhuştan gözaltına alındığını söyleyince olay kopmuş ve Demirel ''Ne dedin sen'' diyerek Ataizi'nin üstüne yürüyüp tokat atmıştı.

Hande Ataizi sonra da şiddet gösteren taraf olmuştu.

Hande Ataizi sonra da şiddet gösteren taraf olmuştu.

Basın mensuplarına çekmelerini istemiyorum diyerek şemsiyeyle saldırmıştı...

3. Hülya Avşar ve Zerrin Özer ile kulis kavgası

3. Hülya Avşar ve Zerrin Özer ile kulis kavgası

Bu kavga biraz eskilere dayanıyor ama Hülya Avşar Zerrin Özer'den iyi bir tekme yemiş! Çakıl Gazinosu'nda çalışırken Hülya Avşar'ın Zerrin Özer'e konsomatris benzetmesi yapması sonucu Özer çok sinirlenip Avşar'ı kapı arkasına sıkıştırıp tekmelemiş de tekmelemiş. 

Yıllar sonra Zerrin Özer bu olayı kendi yazdığı kitabında açıkladı.

4. Ajdar vs Alişan

4. Ajdar vs Alişan

2007 yılında karaoke barda çıkan kavgada Ajdar perişan olmuştu. Hatta o dönem gazetelerde ve haberlerde Alişan'dan Ajdar'a meydan dayağı manşetleri vardı. Çıkan kavganın ise dalga geçmekten kaynaklı olduğu düşünülüyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Teoman

5. Teoman

2016 yılında yaşanan olayda sanırım bir tık Teoman kaşınmış. Barda iki kadın müşteriye çapkınlık yapan Teoman 4 kişi tarafından dövülmüştü. Her iki tarafın da alkollü olması kavgayı iyice büyüttü. Sonrasında Teoman hastaneye gidip tedavi oldu ve onu dövenlerden şikayetçi olmadı.

6. Emre Karayel

6. Emre Karayel

Katıldığı bir doğum günü partisinde ünlü bir iş insanı ile tartışan Emre Karayel, tartıştığı kişinin koruması tarafından şiddet görmüştü. Koruma Emre Karayel'e kafa atmış ve sonucunda Karayel'in burnu kırılmıştı. Olay yerinde Karayel baygınlık geçirmiş hatta Ebru Yaşar'ın kollarına yığılmıştı.

7. Medyumlar Kavgası: Medyum Memiş vs Medyum Keto

Yaşandığı dönemde gündeme bomba gibi düşen bu kavga şimdi izleyince biraz komik duruyor. Art niyet olmadan Keto'nun bir olayı anlatırken ''Basın da senin için gay dedi'' demesi üzerine Memiş Keto'ya saldırmıştı. Önce yumruklamış, sonra saçlarından tutup savurmuştu...

8. Beyazıt Öztürk

8. Beyazıt Öztürk

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi holigan grup ile çevik kuvvet arasında yaşanan arbedenin bir kurbanı var: Beyazıt Öztürk! Her ne kadar arbede sırasında ''Ben Beyazıt Öztürk'üm, Beyaz'ım'' dese de çevik kuvvet tarafından coplandığını bir programında anlatmıştı. Üzüldük vallahi...

9. Nam-ı değer Polat Alemdar

9. Nam-ı değer Polat Alemdar

Astığım astık, kestiğim kestik diyen Polat Alemdar yani Necati Şaşmaz da dayak yiyenler arasında! 2005 yılına girdiğimiz yılbaşında gittiği mekanda iyi bir yumruk yemişti. İki masa arasında çıkan kavgadan Necati Şaşmaz da nasibini aldı. Kavga sırasında yumruk yiyen Şaşmaz'ın burnu kanamıştı ve yılbaşına pek de iyi girmemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Amigo Orhan'dan kafa yiyen Mustafa Denizli

Bir futbolcunun bir amigodan dayak yemesi kulağa garip gelebilir ama eğer konu Amigo Orhan ise normal karşılamamız lazım. Merdivenlerden uçmaya sebebiyet verecek kadar büyük bir uçan kafadır bu!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
15
9
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın