Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Sevimlisin?

etiket Yüzde Kaç Sevimlisin?

Yapman gereken çok basit. 8 soruyu cevaplamak ve yüzde kaç sevimli olduğunu görmek. Bakalım yüzde kaç sevimlisin? Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. 😊 Hangi özelliğinle daha çok iltifat alırsın?

2. Biraz çocukluğuna inelim... Çocukken büyüyünce ne olmak isterdin?

3. Şimdi de sana en sevimli gelen kediyi seç hadi!

4. Peki bu denizin altını gördüğün zaman en çok dikkatini çeken renk hangisi?

5. Kendin ya da sevgilin için bir topuklu ayakkabı seç desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisinin kokusu seni daha iyi hissettirir?

7. Yeni tanıştığın birinin nasıl biri olması seni pozitif olarak etkiler?

8. Hayatta en değer verdiğin şeyi öğrenerek bitirelim testi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Sevimlisin!

%100 Sevimlisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevimlilik oranın yüzde 100. Sen bu dünyaya gelmiş en sevimli insanlardan birisin! Güler yüzünle, tatlı gülüşünle her zaman imrenilen bir yapın var. Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere insanlar hayranlıkla bakıyor. Konuşmanın sonu gelmesin istiyorlar. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için neler yapıyor neler... İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu sevimli insanı unutması mümkün değil!

%80 Sevimlisin!

%80 Sevimlisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevimlilik oranın yüzde 80. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Sevimlilik senin genlerine işlemiş. Yani sevimlilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Samimiyetin ve neşenle çevrenin gözbebeğisin. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda sevimliliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun.

%60 Sevimlisin!

%60 Sevimlisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevimlilik oranın yüzde 60. Dünyanın en sevimli insanı değilsin belki, ama sevimlilik senin kanında var. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. Ve bunun da farkındasın. Hoşuna gitmiyor değil. Sevimli olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine sevimlilik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış.

%40 Sevimlisin!

%40 Sevimlisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevimlilik oranın yüzde 40. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki sevimlilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve sevimlilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun.  Her zaman hafif bir sevimliliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni tanıyan sendeki sevimliliği daha rahat görüyor. Dışarıya karşı kendini biraz koruyorsun diyebiliriz. Hiçbir ortamda göze batmaz, kimsenin kötü yorumlarına maruz kalmazsın. Bu yüzden de insanlar seni severler. Bu yapmacıksız doğal halin seni zirveye taşıyacak.

%20 Sevimlisin!

%20 Sevimlisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevimlilik oranın yüzde 20. Senin için tam bir sevimli diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Çok fazla değil ama... 😊  Canın sağ olsun ya. Hem bazıları sevimli olacağım diye yapay, yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%1 Sevimlisin!

%1 Sevimlisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevimlilik oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile sevimlilik yok. İnsan az gülümser azıcık eşe dosta tatlılık yapar. O suratsızlık, o ciddiyet, insanın içini karartıyor valla! Kırk yılda bir gülümsesen incilerin dökülür sanki. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Yüzde kaç sevimli olduğunu merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa sevimli olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya? 😊

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2376
1348
824
650
430
270
269
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?