Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Masumsun?

etiket Yüzde Kaç Masumsun?

Masum olduğunu mu düşünüyorsun? Pekii ne kadar masum olduğunu düşündün mü hiç? Düşünmediysen bile bu testle düşünmeye başlayacaksın!

Yüzde kaç masum olduğunu öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Aynı iş yerinde/okulda bulunduğun bir kişi sana çok yakın davranıyor. Sence amacı nedir?

2. Bu görseli ilk gördüğünde aklına ne geldi?

2. Bu görseli ilk gördüğünde aklına ne geldi?

3. Birisi sana övgü dolu sözler söylediğinde utanır mısın?

4. İntikam hakkında söylenen sözlerden hangisi sana daha yakın geldi?

5. Peki bu hayatta en çok değer verdiğin şeyi sorsak sana?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce hiç illegal bir şey yaptın mı?

7. Daha önce kendine zarar verdin mi? Ya da içten içe bunu çok istedin mi?

8. Geldik son soruya! Eğer Aladdin'in Cini sana bir dilek hakkı sunsaydı, ne dilerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Masumsun!

%100 Masumsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin masumluk oranın yüzde 100. Sen bu dünyaya gelmiş en masum insanlardan birisin! İçinde kötülüğe dair hiçbir şey yok. Konuşmaya başladığında iyi niyetin, saflığın her kelimenden anlaşılıyor. Duruşun, tavırların, tarzınla senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanları kendine doğru çekiyorsun. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu masum insanı unutması mümkün değil!

%83 Masumsun!

%83 Masumsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin masumluk oranın yüzde 83. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Masumiyet senin genlerine işlemiş. Yani masumluk senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir özellik. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda masumluğun sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

%67 Masumsun!

%67 Masumsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin masumluk oranın yüzde 67. Dünyanın en masum insanı değilsin belki, ama masumiyetsenin kanında var. Masum görüneceğim diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine masumiyet. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senden etkilenen bir insanın da seni unutması imkansız!

%50 Masumsun!

%50 Masumsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin masumluk oranın yüzde 50. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki masumluk konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal masumiyet yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun.  Her zaman hafif bir masumluğun var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni iyi tanıyan biri sendeki masumiyeti daha rahat görüyor. Hiçbir zaman masumiyetinin konusunu abartmadan yaşarsın. En güzeli de bu değil mi zaten?

%33 Masumsun!

%33 Masumsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin masumluk oranın yüzde 33. Senin için tam bir masum diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Çok fazla değil ama... 😊  Canın sağ olsun ya. Hem bazıları masum görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%1 Masumsun!

%1 Masumsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin masumluk oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile masumluk, masumiyet yok. Bir seri katil ne kadar masumsa sen de o kadar masumsun yani! Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte masum. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Yüzde kaç masum olduğunu merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa masum olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1045
531
423
156
120
88
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın