Görüş Bildir
Haberler
Yürüyüşe Çıktı, Hayatı Değişti: Milyonluk Balina Kusmuğu...

Yürüyüşe Çıktı, Hayatı Değişti: Milyonluk Balina Kusmuğu...

Batuhan
02.03.2021 - 11:11

Tayland'da yürüyüşe çıkan bir kadın inanılmaz bir tesadüf yaşadı. Deniz kıyısında yürüyüş yaparken bulduğu şeyin balina kusmuğu olduğunu öğrenen kadın, kusmuğun değerini öğrenince adeta hayatının şokunu yaşadı.

Tayland'da sahilde bulunan evinin yakınlarında yürüyüş yapan bir kadın, balina kusmuğu buldu.

Balina kusmuğunun 185 bin sterlin (1 milyon 877 bin TL) değerinde olabileceği ifade edildi. Tayland'ın Nakhon Si Thammarat ilinde sahilde bulunan evinin yakınlarında yürüyüşe çıkan Siriporn Niamrin (49), su kenarında büyük bir cisim gördü.

Cismi inceleyen Niamrin, bunun bir balina kusmuğu olabileceğinin farkına varınca onu alarak evine götürdü. Bulduğu cismi komşularına gösteren Niamrin, cismin ambergis olarak da bilinen oldukça nadir görülen balina kusmuğu olduğunu anladı.

"Evimde güvende tutuyorum"

"Evimde güvende tutuyorum"

Yerel medya, parfüm endüstrisinde kullanılan ve oldukça nadir olan balina kusmuğunun gerçek olup olmadığının uzmanlar tarafından teyit edilmesi gerektiğini yazdı.

Yerel medyaya açıklamalarda bulunan Niamrin, 'Böylesine büyük bir parça bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Umarım bana para getirir. Evimde güvende tutuyorum ve yerel belediyeden kontrol etmeleri için gelip bakmalarını istedim' ifadelerine yer verildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
7
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Şu kadınlar bir de yediğimiz Kokoreç, Beyin Kavurma, Mumbar vs. gibi lezzetlere laf söylemiyorlar mı? Balina kusmuğu, bilmem ne kakası, bağırsağı vs. Sırf gü... Devamını Gör

B

beyin kavurma, mumbar, kokoreç vs. yiyen kadın yokmuş gibi yorum yapman... bazı insanların midesi almıyor, tadını beğenmiyor belki bu konuda kadınlar daha ha... Devamını Gör