Görüş Bildir
Haberler
Yürek Yiyenlerde Bugün: 'Jackass'i Taklit Ederken Ölen 11 Gerizekalı İnsan

etiket Yürek Yiyenlerde Bugün: 'Jackass'i Taklit Ederken Ölen 11 Gerizekalı İnsan

Steve-O'lu Johnny Knoxville'li o tuhaf programı herkes hatırlar. Poposuna piercing yaptıran, göğsünün tüylerini aldıran, birbirine türlü eziyet eden bir grup Amerikalı değişik insan.

Bu kadar saçmasapan işlerin yayınlandığı programın hem başında hem sonunda bastıra bastıra söylüyorlar; 'aman sakın evde denemeyin', 'profesyoneller tarafından yapılmaktadır'. Ama bu listedeki akıllılar bunları dinlemiş mi? Yok, zekadan nasibini almayanlar, içip içip ne yaptığını bilmeyenler bunlar. 

Listverse'den bu rahmetli geribeyinlerin hikayesini sizler için derledik.

Kaynak: http://listverse.com/2016/05/04/10-mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 15 yıllık arkadaşını göğsünden vurdu!

2014 Temmuz ayında, 30 yaşındaki Mark Ramiro ve 15 yıllık arkadaşı Darnell Mitchell bütün bir gece içki içip uyuşturucu kullandıktan sonra iddiaya girdiler. Mitchell kaybedince bir tuvaleti yalamak zorunda kaldı ve sonra çıtayı yükselterek göğsüne bir kurşun yemeyi kabul etti. 

Aslında Jackass tarzı bir video çekip meşhur olmayı amaçlıyorlardı fakat hiç de öyle olmadı. Mitchell kurşun geçirmez bir yelek giymişti fakat Ramiro silahı biraz fazla yukarı doğrultunca Mitchell'ı göğsünün üst bölümünden bir kez vurdu. Hastaneye kaldırıdılan Mitchell orada öldü, Ramiro da adam öldürmekten 4 yıl hapis cezası aldı.

2. Kamyonetin arkasından atılan yanan koltuk ve peşinden düşen genç adam.

2. Kamyonetin arkasından atılan yanan koltuk ve peşinden düşen genç adam.

Kasım, 2012'de 18 yaşındaki Adam Ports ve üç arkadaşı kendi numaralarını yapıp video çekmek istediler. Bir kamyonete binip şehir dışına çıkan gençler; bir koltuk alıp ateşe verdiler. Daha sonra ateşe verdikleri koltuğu hareket eden kamyonetin kasasından dışarı atmaya çalışırken, Adam Ports dengesini kaybetti ve kamyonetten aşağı düştü. Kafa travması geçiren genç ertesi gün hastanede öldü. 

Polis ekipleri gençlerin Jackass benzeri bir video çekmeye çalıştıklarını iddia etse de; MTV/Paramount sözcüsü Marnie Malter Jackass ekibinin bunun gibi bir videosunun olmadığını söyledi.

Johnny Knoxville de Ports'un ailesine baş sağlığı diledi ve ekledi 'Bizim gösterilerin başında ve sonunda uyarılar var. Verdiğim her röportajda üzerine basa basa söylüyorum 'bunları evde denemeyin' ayrıca kolayca taklit edilemeyecek gösteriler seçiyoruz.'

3. Atlıkarıncada "Bavyeralı Aptallar".

3. Atlıkarıncada "Bavyeralı Aptallar".

Almanya'nın Baverya bölgesinden 6 kişinin oluşturduğu 'Baveryalı Aptallar' internete Jackass benzeri tehlikeli videolar çekip koyan bir gruptu. 

Gösterilerinin birinde, grup üyelerinden biri diğerini dönen bir atlı karıncaya bantla yapıştırdı ve atlı karıncayı bir iple BMW araca bağladılar. Araca tam gaz veren gençler atlı karıncayı son hızla döndürmeye başlayınca adamı tutan bantlar yırtıldı ve 20 yaşındaki genç adam savrularak parkın diğer bir tarafına kadar uçtu. Görgü tanıkları boynunun kırık ve her yerinin kan içinde olduğunu belirttiler.

Tobias isimli genç adam olay yerinde ölürken, grubun diğer iki üyesi psikolojik tedavi almaları için hastaneye götürüldü.

4. Trafikte yerde yatan mumya!

4. Trafikte yerde yatan mumya!

2004'te Norveç'te 18 yaşındaki İsveçli genç ve iki arkadaşı akan trafiğini içine girip dalga geçmeyi planlıyorlardı. Hatta video daha da komik olsun diye bu performansı yapacak olan genç bir mumya kostümü bile giydi. 

İki arkadaş olayı videoya çekerken, mumya kostümlü olan da yoğun bir otoyolda arabaların arasında dolaşmaya başladı ve daha sonra gelen trafiğin önüne yattı. Bir araç direksiyon kırıp çocuğa çarpmaktan kaçsa da 20 saniye sonra başka bir araç duramadı ve yatan genci ezdi. 

Böyle bir videonun Jackass'ten örnek alındığı spekülasyonları elbette yayıldı.

5. Mezuniyet yaklaşırken gelen ölüm!

5. Mezuniyet yaklaşırken gelen ölüm!

2008 yılının Mayıs ayında lise öğrencisi Matt Evans, mezuniyetinden tam 10 gün önceki akşam arkadaşlarıyla evinin önünde takılıyordu. Bu sırada başka bir arkadaşları arabasıyla mezuniyetlerini kutlamak için korna çalarak ve bağırarak sokaktan geçiyordu. 

Zaten sık sık Jackass benzeri şakalar yapan Matt, gelen aracın üzerine atladı ve ön cama yüz üstü düştü. Matt araca tutunamadı ve elleri kayıyordu, panik yapan arkadaşı ise yavaşlamak yerine ani fren yapınca Matt aracın önünden fırladı ve kaldırıma kafa üstü düştü. Hemen hastaneye kaldırıldı, bilinci 1 gün boyunca kapalı kalan genç ertesi akşam hastanede öldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ters giden atlayış numarası!

6. Ters giden atlayış numarası!

Aralık 2002'de Jackass Filmi'nin sinemalarda oynamasından iki ay sonra New Mexico'da yaşayan 15 yaşındaki Stephen Paul Rauen filmde gördüğü bir gösteriyi yapmaya karar verdi. Paul hareket eden bir aracın kaportasına atlayacaktı. 

Araç Paul'a yaklaştı ve o da aracın kaportasına atladı. Fakat aracın sürücüsü aniden frene basınca aracın kaportasından yola doğru fırlayan Paul, bir önceki maddedeki Matt gibi kafa travmasından ölmedi. Paul'un üzerinden başka bir araç geçti ve hatta genci bir süre altında sürükledi.

7. Tren raylarında dehşet!

7. Tren raylarında dehşet!

13 yaşındaki Aaron Brown ve arkadaşları 2002 Aralık ayında Jackass'te gördükleri numaraları taklit ediyorlardı. 6 genç bir minibüsle tren raylarında 110 km hızla gitmeye başladı. Üçüncü hemzemin geçitten sonra sürücü kontrolünü kaybetti ve demiryolu yanındaki kaldırıma park edilmiş başka bir minibüse çarptı, 

Çarpmanın etkisiyle 120 metre sürüklenen araçta 5 genç yaralandı ve Aaron Brown hayatını kaybetti. Direksiyon başında olan 17 yaşındaki arkadaşları ise polise neredeyse bir bisiklet sürücüsüne çarpıp öldürecekelerini ve bütün bu olayın tamamında Jackass'i taklit ettiklerini açıkça itiraf etti.

8. Alışveriş arabası sörfü!

8. Alışveriş arabası sörfü!

2008 yılında Florida'lı, 18 yaşındaki genç Cameron Bieberle arkadaşıyla birlikte alışveriş arabalarına binip otoparkta birbirlerini iterek videolar çekiyorlardı. Arkadaşı Michael Smith'in kullandığı aracın tamponuna tutunan Bieberle, araç bir hız kesici kasisten geçince yerinden zıpladı ve 10 metre yüksekten yere çakıldı. Cameron fazla geçmeden olay yerinde öldü. 

Bieberle'nin babası polislere bu gençlerim Jackass'ten etkilenip böyle davranışlara kalkıştıklarını söyledi. Aracın sürücüsü Michael Smith 4 yıl hapis cezasına çarptılırdı ve ehliyeti elinden alındı.

9. Film sahnesi gerçek oldu!

9. Film sahnesi gerçek oldu!

2005 Eylül'ünde 18 yaşındaki Adam Page ve Adam Cota önceden planladıkları bir hız numarası yapacaklardı. 

Adam Page'in kullandığı 1995 model Subaru Legacy araç 50 km hızla giderken aracı otomatik direksiyona alıp araçtan dışarı atladı. Ön koltukta oturan Adam Cota bu sırada aracın kontrolünü alıp arkadaşına bakmak için geri döndü. Adam Page atladığı noktada yerde hareketsiz yatıyordu. Acilen ambulans çağırıldı fakat Adam ambulansta hayatını kaybetti. 

Olayın tamamı Adam Cota'nın çektiği video görüntülerinde kayıtlı.

10. Komik videodan kan donduran cinayete...

10. Komik videodan kan donduran cinayete...

39 yaşında iki çocuk babası Neill Buchel 2014 yılının 14 Mart akşamı arkadaşlarıyla bir apartman dairesinde takılıyordu. Bu Neill'in en son görüldüğü gece oldu çünkü yaklaşık üç hafta sonra Neill'in cesedinin parçaları yakındaki göllerden çıkartıldı. 

Daha sonra ortaya çıkan videolarda bu arkadaş grubunun Jackass tarzı birbirine acı verme odaklı şakalar yaptıkları görüldü. Videolarda genital bölgelerine acı biber döküp, genital tüylerini yakıyorlardı. Olay gecesi de işler ciddi şekilde büyüdü ve Neill'in arkadaşlarının onu ölesiyle dövdükleri ve cesedini 10 parçaya böldükleri ortaya çıktı.  

Mahkemeye çıkartılan arkadaşlardan üçü 5'er yıl, diğer ikisi ise 21'er yıl hapis cezası aldılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir atlıkarınca vakası daha!

11. Bir atlıkarınca vakası daha!

Yine bir atlıkarıncaya bağlanan aracın hızlı gitmesi sonucu fırlayarak 25 metreden düşen genç kızın hikayesi. 

16 yaşıdaki Roberta “Bobbi” MacKinnon'un ölüm ilanı gazetelere 21 Ocak 2004 yılında çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
224
186
66
61
53
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

gerizekalari ve aptallari gen havuzundan temizliyerek jackass burda bir toplum hizmetinde bulunmus.

Cako Bey

DAR KOTLU CONVERSELİ BÜŞRA MODE ON ; (YA SİZ NE BİÇİM İNSANLARSINIZ ÖLÜNÜN ARKASINDAN GERİZEKALI FİLAN DİYOSUNUZ ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞULMAZ !! ALLAH HESAP ... Devamını Gör

Mete Abi

hiçbirisi bir "şaka maksadı ile makata kompresörle hava verilmek suretiyle ölüm" değil.