Görüş Bildir
Haberler
Yol Verme Yüzünden Tartıştığı Taksiciyi Evine Kadar Takip Etti: Minibüsüyle Sıkıştırdığı Taksi Kaza Yaptı

Yol Verme Yüzünden Tartıştığı Taksiciyi Evine Kadar Takip Etti: Minibüsüyle Sıkıştırdığı Taksi Kaza Yaptı

Akın Çelik
20.11.2022 - 17:00

Arnavutköy'de ticari taksi şoförü ile servis şoförü arasında yol tartışması yaşandı. Yaşanan tartışma sonrasında bir arkadaşını da arayan servis şoförü, servis aracıyla taksicinin peşine takıldı. 2 servis aracı, taksi şoförünü evine kadar takip edip, sıkıştırarak kaza yapmasına neden oldu. Yaşananlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Araçtan inen servis şoförleri taksiyi de kullanılamaz hale getirdi.

Araçtan inen servis şoförleri taksiyi de kullanılamaz hale getirdi.

Olay, geçtiğimiz gün Arnavutköy'de yaşandı. İddiaya göre, seyir halinde olan taksi ve servis minibüsü şoförleri arasında yol verme tartışması yaşandı. Yaşanan tartışma sonrasında taksi şoförü yoluna devam ederek evine doğru gitmek istedi. Taksi şoförünü takip eden servis aracı şoförü yolda bir arkadaşını daha aradı. Taksiyi yol üzerinde sıkıştırıp taciz etmeye başlayan servis araçları kaza yapmasına neden oldu. Kilometrelerce devam eden takip iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansırken, araçtan inen servis şoförleri taksiyi de kullanılamaz hale getirdi. Dehşet anlarını yaşayan taksi sürücüsü darp raporu alarak şikayetçi oldu. Polis her yerde maganda servis şoförlerini arıyor.

İşte o anlar ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
4
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Şerit değiştirmek veya bi yere yanaşıp durmak için sinyal verip uyarı verdiğin halde, öküz dibine dibine gelir, ne şerit değişmene izin verir ne durmana, ham... Devamını Gör

paranoid

taksi şöforlerinin yüzde 90'ı orospuçocuğudur kimbilir ne piçlik yaptı da adamı çıldırtmış.