Görüş Bildir
Haberler
Yine Zehirli Et Yine Vahşet: Balıkesir'de 4 Köpek ve 3 Kedi Katledildi

Yine Zehirli Et Yine Vahşet: Balıkesir'de 4 Köpek ve 3 Kedi Katledildi

Hayvanlara yapılan şiddet önlenemiyor. Zehirli etle katledilen hayvan haberi bu sefer de Balıkesir'den geldi. Balıkesir'in Erdek ilçesinde, iddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin verdiği zehirli eti yiyen bir sokak köpeği ile iki aylık 3 yavrusu ve 3 kedi hayatını kaybetti. 6 yavru köpek ise hayvanseverler tarafından kurtarıldı. 

DHA'nın aktardığı habere göre, saat 17.00 sıralarında Balıkesir'in Erdek ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bırakılan zehirli etten bir sokak köpeği ile yavruları ve 3 kedi yedi.

3'ü yavru 4 köpek ve 3 kedi hayatını kaybetti

3'ü yavru 4 köpek ve 3 kedi hayatını kaybetti

Hayvanlar zehrin etkisiyle can çekişirken olayın haberini alan hayvanseverlerin müdahalesi ile 6 yavru köpek kurtarılırken, anne köpek ile 3 yavrusu ve 3 kedi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

'Mobese kameraları konulması için başvuracağız'

'Mobese kameraları konulması için başvuracağız'

Bu tip olayların son zamanlarda artış gösterdiğini belirten mahalle sakinleri, 'Hayvanseverler olarak çok üzülüyoruz. Tatlısu Mahallesi'nin önemli alanları görebilecek şekilde mobese kameraları konulması için Erdek Kaymakamlığı’na başvuracağız' ifadelerini kullandı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cookiemonsterr

Bu katliamlar, yıllardır hayvan katilleri ile ilgili doğru düzgün bir kanun getirmeyip, bu gerizekalilara göz yuman hükümetin suçudur.

Giselle GoodHair

Hayvanlara zarar veren karaktersizlerin cinayetten yargılanması gerekiyor ama tam tersine onlara ödül verirmiş gibi serbest bırakılıyorlar. Küçücük yavruları... Devamını Gör

pofuudk20

AYNISI BAŞINIZA GELİR İNŞALLAH ALLAH BİN BELANIZI VERSİN ARTIK YETER