Görüş Bildir
Haberler
Yılda 3 Milyon Kazanan Var! PUBG'den LOL'e, Dünyanın En Fazla Para Harcanan ve Para Kazandıran Oyunları

Yılda 3 Milyon Kazanan Var! PUBG'den LOL'e, Dünyanın En Fazla Para Harcanan ve Para Kazandıran Oyunları

01.01.2023 - 12:02

Oyun oynamak; günü renklendiren, stres atmayı sağlayan ve sizi eğlendiren en keyifli aktivitelerden biri. Yapımında büyük paralar harcanan bu oyunlar, keyifli vakit geçirmeyi sağlamanın yanı sıra eşsiz bir maceranın içerisine de dalmayı sağlıyor. Tabii bu eğlence her zaman ücretsiz olmuyor. Bazı oyunlar çok para harcamayı gerektirirken bazılar hem kazanıyor hem kazandırıyor. İşte dünyanın en fazla para harcanan ve para kazandıran oyunları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fortnite

Fortnite

25 Temmuz 2017'de yayınlanan, Epic Games tarafından geliştirilen video oyunu Fortnite, nişancı oyunlarından biri. Oyunda yer alan ve rastgele oluşturulan haritalarda kaynak toplamanız ve görevleri yerine getirmeniz gerekir. Fortnite'ta Save the World, Fortnite Battle Royale ve Kreatif adında üç oyun modu bulunur. 125 milyon oyuncu sayısına ulaşan, popüler oyunda oyun içi satın alımlar yapılabilir. Ayrıca Epic Games, oyunu oynayan ve yarışmalara katılan oyunculara para ödülleri de veriyor. Fortnite oynayarak saatte 30 sterlin yani yaklaşık olarak 676 Türk lira kazanabilirsiniz!

Battlegrounds (PUBG)

Battlegrounds (PUBG)

Battle royale türündeki bir diğer oyun ise PUBG. 23 Mart 2017 tarihinde çıkış yapan, Krafton Game Union'un geliştirdiği oyunda maksimum yüz oyuncu bir uçağın içinde oyuna başlar. İstedikleri zaman uçaktan atlayan oyuncular, rastgele bir konuma iniş yapar. Oyundaki amaç ise hayatta kalarak oyuncuları öldürüp sona kalan oyuncu olabilmek. Ada haritasında gittikçe küçülmeye başlayan güvenli alanda zorlu bir mücadele vermeniz gerekiyor. Rakibinizi saf dışı bırakacağınız oyunun toplam yedi haritası bulunuyor. PUBG'de ne kadar çok kazanacağınız sizin elinizde! Çevrim içi turnuvalara katılarak ya da oyun içi eşyalarınızı satarak para kazanabilirsiniz. PUBG'de yaklaşık 5000 Türk lirası kazanan oyuncuların olduğu biliniyor.

League of Legends (LoL)

League of Legends (LoL)

Türkçe adıyla Efsaneler Ligi, LoL; Riot Games tarafından geliştirildi ve yayımlandı. 27 Ekim 2009 tarihinde piyasaya sürülen LoL, MOBA(Multiplayer Online Battle Arena) türü bir strateji oyunu. Üç boyutlu olan oyunda Sihirdar Vadisi, Taktik Savaşları ve ARAM adında üç oyun modu bulunuyor. Oyun, en fazla para harcanan ve para kazandıran oyunu olması dışında çok sayıda ödüle de layık görüldü. LoL'de bazı oyunculara düzenli aralıklarla maaş veriliyor. 1 milyondan fazla kazanan profesyonel oyuncular olduğu söyleniyor.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Dünya genelinde en çok oynanan mobil oyunlardan biri olan Candy Crush, Facebook ve akıllı telefonlarda oynanabiliyor. King tarafından geliştirilen oyunun günde ortalama 633 bin dolar kazandığı söyleniyor. Üstelik pek çok oyuncu seviyelerini ilerleterek hesaplarını satışa çıkarıyor. Cand Crush'ta iyi bir ilerlemeye ulaştıysanız hesabınızı satarak gelir elde edebilirsiniz.

Minecraft

Minecraft

2011 yılında Markus Alexej Persson tarafından geliştirilen oyun, Mojang Studios tarafından yayınlandı. Minecraft, 2014 yılında Microsoft tarafından 2,5 milyar dolara satın alındı. Bloklar sayesinde tasarımlar yapabildiğiniz bu oyun, 200 milyon kopyadan daha fazla satarak en çok satan oyun olmayı başardı. Ayrıca Minecraft üç boyutlu voxel grafiklerine sahip. Oyunun Survival(Hayatta Kalma), Hardcore(Zorlayıcı), Creative(Yaratıcı), Adventure(Macera), Spectator(İzleyici) ve Demo adında beş modu bulunuyor. Minecraft'ta erzaklarınızı satarak ve video çekerek para kazanmanız mümkün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

World of Warcraft (WoW)

World of Warcraft (WoW)

2004 yılında Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen, çok oyunculu, çevrimiçi rol yapma oyunu olan WoW; fantastik temaları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Azeroth gezegeninde geçen ve 12 milyon oyuncusu olan WoW, en popüler MMORPG oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na da girdi. Oyun şimdiye kadar 9,23 milyar dolar kazandırarak dünyanın en çok kazandıran oyunları arasında yer almayı başardı. WoW'da oyun içi satış gerçekleştirerek para kazanabilirsiniz.

Overwatch

Overwatch

7 Kasım 2014 tarihinde Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan, çok oyunculu nişancı oyunu Overwatch'un kahramanlarının her biri, eşsiz özelliklere sahip. Altı kişilik iki takıma ayrıldığınız oyunda toplam 32 kahramandan oluşan, üç farklı sınıf arasından seçim yapmanız gerekir. Oyunda takımınızda haritaya özgü görev ve hedefleri tamamlayarak kazanmanız amaçlanır. Overwatch piyasaya sürüldüğünden beri güncelleniyor ve yeni karakterleri, oyun modları ve haritalarıyla oyuncularını memnun ediyor. Overwatch oyuncularının yılda 150 bin dolar kazananı bile var.

Grand Theft Auto V (GTAV)

Grand Theft Auto V (GTAV)

2013 yılında Rockstar North'un geliştirdiği ve Rockstar Games tarafından yayımlanan, açık uçlu aksiyon-macera türündeki video oyunu GTAV, birinci ya da üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabiliyor. San Andreas eyaletinde geçen oyun; eski banka soyguncusu Michael De Santa, sokak çetesi üyesi Franklin Clinton ve uyuşturucu satıcısı Trevor Philips'in hikâyesini konu alıyor. Oyun, piyasaya sürüldüğü ilk günden 800 milyon dolar hasılat elde ederek satış rekorları kırdı. Çok sayıda ödülün sahibi olan GTAV, dünyanın en çok para harcanan ve para kazandıran oyunları arasında yerini korumayı başarıyor. GTAV'da yerine getirdiğiniz zorlu görevlerle 15 ila 20 bin dolar kazanmanız mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
5
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın