Görüş Bildir
Haberler
Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Ne Kadar, Kaç TL? Yılbaşı Büyük İkramiyesi Kaç Milyon Olacak?

Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Ne Kadar, Kaç TL? Yılbaşı Büyük İkramiyesi Kaç Milyon Olacak?

Bir yılbaşı geleneği olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için biletler çıktı. Özelleşmesi sonrası hakkında şaibe iddiaları çıksa da, vatandaşlar büyük ikramiyesinin göz kamaştırması sebebiyle yılbaşı özel çekilişine büyük ilgi gösteriyor. Bugün itibariyle satışa çıkan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri, bayilerden alınabilecek. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi ne kadar, kaç TL? Milli Piyango çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar olacak? İşte Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük heyecanla beklemem Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri satışa çıktı. 120 milyonluk büyük ikramiyesi ile birçok vatandaşın hayalini kurduğu yılbaşı biletleri, bugün itibariyle satılmaya başlandı.

Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Kaç Para Olacak?

Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Kaç Para Olacak?

Bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Oyunseverler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak Milli Piyango internet adresi, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.

Milli Piyango Yılbaşı Büyük İkramiyesi

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 120 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

Vatandaşlar, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını Milli Piyango internet sitesinden takip edilebilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilyasbabaa

Milli piyango devlete ait kurum bile öyle ucuz fiyata ozellestirilip satildi ki demirorene..bedava verdiler kos koca kar eden milli piyango idaresini..sata s... Devamını Gör