Görüş Bildir
Haberler
Yenilmezler Aramızda: Hangi Yenilmez’in Senin Kankan Olacağını Söylüyoruz!

Yenilmezler Aramızda: Hangi Yenilmez’in Senin Kankan Olacağını Söylüyoruz!

Selfy
30.05.2018 - 10:14

Yenilmezler ile kanka olabilsek ne güzel olurdu değil mi? 

Kim demiş olamayız diye?! 

Testi çöz ve Yenilmezler'den hangisi ile kanka olacağını gör :)

1. Öncelikle bu karakterler arasından kendine en yakın gördüğün hangisi öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi de şu hayattaki en büyük düşmanın ne olduğunu söyle bakalım?

3. İnsanların net olarak ikiye ayrıldığı bir konu bu... Sen duygularıyla hareket edenlerden misin mantığıyla mı?

4. Karakter önemli. Karakterinin en önemli özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun?

5. Yeni kararlar almak belki de bizi en çok zorlayan konulardan biri. Peki sen büyük kararlar alırken başkalarına danışır mısın?

6. İyi düşün şimdi. Senin için bu dünyadaki en değerli şey ne?

7. Sevdiğin şeyleri öğrendik, sıra sevmediklerinde. Bir insanda seni en çok rahatsız eden özellik nedir?

8. Son olarak: Marvel evreninde bir karakter olsan, nasıl bir güce sahip olmak isterdin?

Iron Man ile kanka olacaksın!

Evet, yanlış duymadın. Yenilmezler'den biri arkadaşın olacak olsa bu kesinlikle Iron Man olurdu! Çünkü sahip olduğunuz benzer değerler bir arkadaşlığı ölümsüz kılacak türden. Kim böyle neşeli bir dosta sahip olmak istemez ki? Gerçekten Iron Man kankan olsa hayat çok eğlenceli olmaz mıydı? Aslında gerçek olabileceğini biliyor muydun? Türk Telekom Yenilmez Tarifeler ile Yenilmezler hayatını kolaylaştırmak için daima yanında! 8 GB’a kadar internete sadece 29 TL’ye sahip olabildiğin ve daha birçok fırsatı da içeren tarifeler için buraya tıklasana!

Kaptan Amerika ile kanka olacaksın!

Evet, yanlış duymadın. Yenilmezler'den biri arkadaşın olacak olsa bu kesinlikle Kaptan Amerika olurdu! Çünkü sahip olduğunuz benzer değerler bir arkadaşlığı ölümsüz kılacak türden. Kim böyle saygıdeğer ve cesur bir dosta sahip olmak istemez ki? Gerçekten Kaptan Amerika kankan olsa hayat mükemmel olmaz mıydı? Aslında gerçek olabileceğini biliyor muydun? Türk Telekom Yenilmez Tarifeler ile Yenilmezler hayatını kolaylaştırmak için daima yanında! 8 GB’a kadar internete sadece 29 TL’ye sahip olabildiğin ve daha birçok fırsatı da içeren tarifeler için buraya tıklasana!

Thor ile kanka olacaksın!

Evet, yanlış duymadın. Yenilmezler'den biri arkadaşın olacak olsa bu kesinlikle Thor olurdu! Çünkü sahip olduğunuz benzer değerler bir arkadaşlığı ölümsüz kılacak türden. Kim böyle asil ve cesur bir dosta sahip olmaz istemez ki? Gerçekten Thor kankan olsa hayat mükemmel olmaz mıydı? Aslında gerçek olabileceğini biliyor muydun? Türk Telekom Yenilmez Tarifeler ile Yenilmezler hayatını kolaylaştırmak için daima yanında! 8 GB’a kadar internete sadece 29 TL’ye sahip olabildiğin ve daha birçok fırsatı da içeren tarifeler için buraya tıklasana!

Black Widow ile kanka olacaksın!

Evet, yanlış duymadın. Yenilmezler'den biri arkadaşın olacak olsa bu kesinlikle Black Widow olurdu! Çünkü sahip olduğunuz benzer değerler bir arkadaşlığı ölümsüz kılacak türden. Kim böyle sadık ve cesur bir dosta sahip olmak istemez ki? Gerçekten Natasha kankan olsa hayat mükemmel olmaz mıydı? Aslında gerçek olabileceğini biliyor muydun? Türk Telekom Yenilmez Tarifeler ile Yenilmezler hayatını kolaylaştırmak için daima yanında! 8 GB’a kadar internete sadece 29 TL’ye sahip olabildiğin ve daha birçok fırsatı da içeren tarifeler için buraya tıklasana!

İnternetin Yenilmezlerine Selfy'den Yenilmez Tarife!

İnternetin Yenilmezlerine Selfy'den Yenilmez Tarife!