Görüş Bildir
Haberler
Yeni İnsanlara Tanışmak İçin Sana Bir Öneri Veriyoruz!

etiket Yeni İnsanlara Tanışmak İçin Sana Bir Öneri Veriyoruz!

Azar
25.07.2018 - 11:27

Yeni biriyle tanışmak herkes için kolay olmayabilir. Bu problemin çözümü bu testin sonunda!

Haydi teste!

1. Öncelikle seni biraz tanıyalım. Cinsiyetin nedir?

2. Aşk hayatın ne durumda?

3. Yeni insanlarla tanışmak konusunda nasılsın peki?

4. Yeni insanlar demişken, hayatına yeni insanlar girsin ister misin?

5. İlgi alanlarını da öğrenelim; hangisi hakkında söyleyecek daha fazla sözün var?

6. Bir de dizi seçer misin bizim için?

7. Yeni bir insanla tanıştın ve onu çok sevdin diyelim. Kafanda çalan şarkı aşağıdakilerden hangisine daha çok benziyor?

8. Son olarak yakın arkadaşım diyebileceğin kaç insan var hayatında?

Bir konsere yalnız git!

Senin sosyalleşesin var ama çevrende hep aynı coşkusuz insanlar olduğu için içinden geldiği gibi davranamıyorsun. Bu yüzden bizim sana önerimiz sevdiğin bir grubun ya da şarkıcının konserine yalnız gitmen. Böylelikle eğlenirken sosyalleşebilir, yeni insanlarla tanışabilir, onları eğlenceli yönünle etkileyip muhteşem arkadaşlıkların kapısını aralayabilrsin.

Yorucu mu geldi? O zaman şimdilik sadece Azar'ı hemen indir, binlerce insan ile iletişim kur! Videolu görüşme özelliği ile yepyeni insanlarla tanış ve sosyalliğine sosyallik kat! İndirmek için tıkla!

Kantinde karşına çıkan ilk kişiye bir soru sor!

Sen tesadüflerin, rastlaşmaların, denk gelmelerin insanısın. Hayatında uzun vadeli planlara yer yok. Sen plan yapınca uygulayamazsın. Bu yüzden senin hayatında her şey birdenbire olmalı. O soruyu rastgele birine sormalı ve her şeyi akışına bırakmalısın!

Cesaret edemedin mi? O zaman şimdilik sadece Azar'ı hemen indir, binlerce insan ile iletişim kur! Videolu görüşme özelliği ile yepyeni insanlarla tanış ve sosyalliğine sosyallik kat! İndirmek için tıkla!

Spora yazıl!

Sen aslında yeni insanlarla tanışma konusunda fena değilsin. Ama yine de ortada bir bahane yokken gidip 'Merhaba, nasılsınız? Tanışabilir miyiz?' demek hiç senin olayın değil. Bu yüzden sen yeni insanlarla tanışmak istiyorsan mutlaka spora yazılmalı ve etkileşime açık olmalısın.

Uğraşmak zor mu geldi? O zaman şimdilik sadece Azar'ı hemen indir, binlerce insan ile iletişim kur! Videolu görüşme özelliği ile yepyeni insanlarla tanış ve sosyalliğine sosyallik kat! İndirmek için tıkla!

Sinema çıkışı rastgele birini seçip film hakkında konuş!

Sen derin ve gerçek sohbetlerin insanısın. Boş konuşmak sana göre değil. Bir film hakkında, bir şarkı hakkında, gerçek bir sanat eseri hakkında öyle bir konuşursun ki herkes hipnoz olmuşcasına seni dinliyor. Bu yüzden senin için yeni bir insanla tanışmanın en güzel yolu bir film hakkında konuşmak. 

Cesaret edemedin mi? O zaman şimdilik sadece Azar'ı hemen indir, binlerce insan ile iletişim kur! Videolu görüşme özelliği ile yepyeni insanlarla tanış ve sosyalliğine sosyallik kat! İndirmek için tıkla!

HEMEN AZAR’A GİR
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
106
72
64
59
54
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Bir konsere yalnız git!

Sahra Korkmaz

Bence yalnız konsere git çıkanlar beraber konsere gidebilir. Mesela ben Duman,Can bonomo, Karsu, Manga, Fatma Turgut, Cem adrian…. severim. Beraber gitsek?

Pasif Kullanıcı

Bir konsere yalnız git! Senin sosyalleşesin var ama çevrende hep aynı coşkusuz insanlar olduğu için içinden geldiği gibi davranamıyorsun. Bu yüzden bizim sa... Devamını Gör

Ender Deniz

Bir konsere yalnız git!